Divendres, setembre 29, 2023
AlgaidaPinapolíticaRanda

Hi ha pacte d’investidura a l’Ajuntament d’Algaida

Demà a les 12:30 hores es constituirà el nou Ajuntament d’Algaida, format per sis regidors del PSOE, 4 regidors del PP i 3 regidors de Més per Algaida. 

mariaantoniamulet

Segons ha pogut confirmar aquest noticiari, el PSOE i Més han arribat a un pacte de programa de govern que permetrà que demà, Maria Antònia Mulet sigui investida com a nova i primera batlessa d’Algaida, Pina i Randa amb els vots favorables dels regidors del PSOE i de Més.

L’organigrama encara no està tancat, i de fet no estarà enllestit fins la setmana que ve. El motiu podria ser que, segons també ha pogut saber aquest digital, el PSOE hauria fet una oferta perquè Més per Algaida entri a formar part del govern municipal, però hauria de ser ratificat per l’assemblea del partit econacionalista, convocada per aquest divendres horabaixa.

Seguirem informant tan aviat com ho sapiguem.

Redacció Noticiari Es saig   

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: