Dimarts, setembre 26, 2023
AlgaidamobilitatSeguretat

Senyals de trànsit, encreuements i mobilitat

camiestacioportadaCoincidint amb la setmana de mobilitat europea, l’Ajuntament d’Algaida ha col·locat dos senyals de trànsit a l’inici del Camí de l’Estació a l’encreuament entre els carrers Metge Verger i de La Ribera. El motiu que apareix al senyal estar aparcat aqui suposa una “molestia per al trànsit”.

Aquests dos senyals substitueixen la línia groga que com veure a la imatge de google maps de 2013 si que existia, juntament amb dues barres al costat de la vorera per evitar que els cotxes aparquin, i que han desaparegut, juntament amb altres dels carrers del voltant. 
carrerambbarrespintatDesconeixem si la mesura és provisional o definitiva però de moments els senyals prohibeixen aparcar cada dia, durant tot el dia, i el motiu són “molèsties del trànsit”.

Certament a aquest lloc on sol haver-hi un cotxe aparcat pot crear problemes sobretot quan un vehicle gran (tractor, camió o bus) vol girar cap al Metge Verger o en vol sortir d’ell. No obstant això existeix un altre problema. Els vehicles que s’aturen a l’stop del metge Verger necessiten treure molt el morro per veure si ve algun cotxe des del carrer de la Ribera. Potser la solució podria ser aplicar la mateixa mesura a l’altre costat dins el carrer de la Ribera. Fixau-vos amb la foto completa com per tenir visibilitat per girar de Metge Verger al camí de l’Estació s’ha de treure molt el cotxe.

fotosobrestop

Aquest problema sobretot és greu a l’hora de l’entrada i la sortida del centre escolar i que a la Tanqueta existeix un pàrquing per si algú necessita anar a dur o cercar els infants de l’escola en cotxe.

Redacció Noticiari es saig

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: