Balanç de la #FiraAlgaida2015 amb galeria inclosa

fira1La Fira d’Algaida s’ha celebrat avui amb un ventall d’activitats i mostres que han ocupat sa plaça i bona part dels carrers adjacents, inclosos en aquesta edició els voltants del temple parroquial.

La mostra de productes i artesania dels comerços locals s’ha situat a la mateixa plaça, així com una mostra de Comerç Just i d’Iniciatives de Cooperació. Al carrer del Pare Bartomeu Pou s’ha pogut gaudir d’una mostra de cotxes antics mentre que al carrer  de sa Serradora s’ha reservat per a la mostra d’animals i l’espai on els infants a més de poder veure els animals, també han pogut tocar-los. També a la placeta del sitjar durant el matí s’ha pogut gaudir d’unes activitats per als més petits del poble, els quals a més de demanar unes bones juguetes també s’han pogut pintar la cara o fer-se tatuatges.

firatitoietaMolts de firaires, responsables de les entitats i alguns externs, han passat pel micròfons dels companys de Titoieta Ràdio, que estrenava temporada amb el programa especial Fira en directe a damunt el cadafal de sa plaça. També els polítics han fet acte de presència ja sigui en grup o en solitari, i especialment la batlessa que ha hagut d’atendre tots els mitjans.

algaidasolidarifiraEl quintos del 95 també han fet acte de presència, amb els seus picarols. Enguany en menor nombre que altres anys. Els infants del CEIP Pare Bartomeu Pou i també de l’Escola Municipal de Música tenien unes paradetes per recaptar fons pels seus viatges d’estudis i activitats. També en recaptava Algaida Solidari que lluïa flamant el seu Premi Consell de Mallorca a la solidaritat.

culturagastronomicaHan estat molts els que han gaudit de la gastronomia, no només perquè han participat de la Mostra gastronòmica sinó perquè l’Associació Cultura Gastronòmica d’Algaida tenia una paradeta, amb uns productes que han tengut molt d’èxit entre els que els han tastat

firapedroLes fermances (allò que es compra a la fira) han estat, a més de juguetes pels infants, sobretot ganivets de tota casta, embotits i formatges, taronges, alguna olla de test o un porquet per fer un vidriola, bunyols o qualque rameller. Agraïm a tots els que heu utilitzat l’etiqueta #FiraAlgaida15 per a compartir amb nosaltres el vostre dia de fira.

Certament la Fira d’Algaida no és que té més història ni més volada de les que se fan a Mallorca. Com ha dit l’historiador Pere Fullana en un article que publica avui el diari Última Hora “Algaida no necessita mig dia per exhibir-se, perquè és una fira els 365 dies de l’any”

Redacció Noticiari Es saig

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.