Dissabte, desembre 9, 2023
AlgaidaEs saigPinaRanda

Ja podeu llegir l’edició d’Es saig en paper del mes de novembre

portadanovembreJa podeu llegir el núm. 415 de la revista Es saig corresponent al mes de novembre. En aquesta edició de 40 pàgines hi trobareu coses molt interessants que com sempre només les podeu llegir a les revistes de la premsa forana com la nostra.

Per començar la portada i la contraportada van dedicats a l’Any Llull, el conjunt d’activitats organitzades per la Comissió Any Llull i de la qual Es saig hi forma part. Trobareu una biografia de Ramon Llull així com un petit reportatge fotogràfic del carrer Ramon Llull de Pina.

ramonsillullsTambé us explicam i us demanam que ens ajudeu amb una iniciativa relacionada amb l’any LLull i que podeu veure al costat.

La xerradeta del mes està dedicada a Miquel Ballester Juan, Quitxero. Un home que, sense cap guió preparat, fou capaç de fer quasi un monòleg, parlant de la seva infància, de la seva feina, de la seva vivències, etc. L’entrevista com sempre a càrrec de Miquel sastre Pujol “Fiolet”.

El sabeu on és? d’aquest mes va de rajoles. També trobareu el moviment demogràfic i el temps. Hi ha espai per a la història recent amb la secció Fa vint anys i Fa anys. Algaida Solidari dóna comptes i les gràcies del seu premi a l’accessibilitat del Consell de Mallorca i de la vetlada solidària.

En l’edició en paper també trobareu el manifest llegit a la concentració de dia 23 d’octubre a sa plaça d’Algaida. A més de la consulta veterinària i de la d’astronomia, trobareu molts altres continguts

Redacció Noticiari Es saig

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

%d