Dissabte, setembre 30, 2023
AlgaidaEsportsPina

Què han fet els nostres equips de futbol?

Aquest cap de setmana ha estat la presentació dels equips del Club esportiu Algaida. Tots els equips s’han fet la corresponent foto de grup i s’ha aprofitat aquest dia perquè aquesta jornada hi havia un derbi (per als no aficionats, un partit entre dos equips de gran rivalitat) entre el CE Algaida i l’Atlètic de Montuïri.

presentaciofutbol

Estrenam avui diumenge aquesta senzilla crònica esportiva amb els resultats i les classificacions dels equips de futbol algaidins. en aquesta crònica hi manquen alguns resultats i llocs en les classificacions, donat que la web de la Federació Balear de Futbol ha estat caiguda des finals de l’horabaixa.

equipprebenjamins1anyC

L’equip de pre-benjamins de primer any va partir una derrota contra SP Sant Marçal At. per 4 gols a 1.

equipprebenjaminsC

Campos 1 – 5 CE Algaida “A”
L’equip de pre-benjamins del grup C s’enfrontà ahir dissabte al Campos en el seu camp, i es va produir la victòria de l’equip algaidí. 1 gol a 5 fou el resultat d’aquest partit amb gols de d’Arturo Palou, un gol de Vlad-Daniel Rusti i un altre gol d’Agustín Lara. Amb 9 punts se situen en la posició número 7 de la classificació.

equipbenjaminsC

Espanya 4 – 1 CE Algaida 
Menys fortuna tingueren els benjamins el passat divendres a les 19 hores en el camp de l’Espanya amb una derrota de 4 gols a 1. El gol del nostre equip fou de Joan Nicolau Vanrell en el minut 6. A destacar la tarja grogra a l’entrenador de l’Algaida en el minut 39.

equipalevinsD

CE Algaida 5 – 3 Manacor de la O.
Victòria de l’equip Aleví davant d’un bon equip com del Manacor de la O, per 5 gols a 3. 4 dels gols han anat a càrrec de Miquel Llompart (el segon i el tercer amb només un minut de diferència) i el quart gol l’ha efectuat Juan Ignasi Sampol. Amb 17 punts es troben en el cinquè lloc de la classificació.

equipinfantil

Aquesta setmana no han jugat ja que tenien jornada de descans, però amb els resultats d’aquesta jornada i després de la victòria per 6 gols a 0, la setmana passada front el Madre Alberta, se situen en tercera posició, empatats amb la salle el segon classificat amb 22 punts.

equipcadet

CE Algaida 1 – 8 Xilvar
Les victòries no acompanyen els nostre jugadors cadets però ells no perden els ànims i les ganes de jugar. A la jornada disputada el passat dimecres, varen perdre davant el Xilvar.

equipjuvenil

CE Algaida 1 – Arenal 3
Derrota del juvenils davant l’Arenal. No obstant això, se situa en el lloc número 6 amb 27 punts d’una categoria que compta amb 22 equips.

equip2aregional

CE Algaida 2 – 1 Atlètic de Montuïri 
Victòria de l’equip local el dia de la seva presentació i el derbi amb l’equip de l’Atlètic de Montuïri.

equipfemeni

Aquesta setmana l’equip femení descansava després de la derrota la setmana passada a Menorca, davant el CF Sporting de Mahon per 3 gols a 1. Les al·lotes es mantenen en la setena posició de la classificació amb 7 punts.

equippina

Pina CF 3 – Lloret 2
Importantíssima victòria del Club piner front al Lloret en el derbi celebrat el dissabte capvespre. Gols de Pep Toni i de Barto. Amb aquesta victòria es posicionen en el lloc número 18 amb 9 punts.

Redacció Noticiari Es saig 

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: