Dimarts, novembre 28, 2023
AlgaidacarreteresInfraestructuresPatrimoni

La consellera Mercedes Garrido ha presentat el projecte de Ronda d’Algaida

visitagarridoLa consellera de Territori i Infraestructures, Mercedes Garrido, s’ha desplaçat avui matí fins a l’Ajuntament d’Algaida per mantenir una trobada amb la batlessa del municipi, Maria Antònia Mulet. La reunió ha servit per presentar el projecte reformat de la ronda d’Algaida, l’anterior projecte data de 2014 i que havia rebut l’aprovació de la Comissió Balear de Medi Ambient, en el qual s’han plasmat algunes modificacions que havia sol·licitat el consistori algaidí.

El nou projecte inclou un aparcament als afores del municipi i al qual s’accedirà a través de la ronda. A més, també es construirà un passeig per a vianants per tot el recorregut de la ronda. Tenint en compte el nou model de carreteres que es promou des del Consell, la integració paisatgística s’introduirà amb la instal·lació d’arbres a tota la ronda. Igualment s’haurà de fer un seguiment arqueològic previst al projecte i s’hauran de respectar les zones d’exclusió entorn de les coves que estan catalogades.

projecte_desdoblament

A partir d’ara, hi haurà un termini d’exposició pública de 30 dies per notificar els canvis en les expropiacions. A continuació, el Ple del Consell l’haurà d’aprovar definitivament i llavors ja es podran començar les gestions de contractació. Està previst que les obres de la ronda est d’Algaida puguin començar durant el 2016.

Tan aviat com es posi a informació pública en donarem notícia en aquest noticiari.

Redacció Noticiari Es saig

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: