Dilluns, octubre 2, 2023
AlgaidaCulturaPinaRanda

El terme d’Algaida, una bon lloc per a rodar cine

L’Ajuntament d’Algaida s’ha adherit a la xarxa de municipis que conformen la Illes Balears Film Comission. Es tracta d’una iniciativa amb la qual es pretén la promoció dels municipis que s’hi adhereixin com a espai de rodatge i la presència d’alguns elments visuals i divulgatius amb informació del municipi, les localitzacions, les empreses vinculades al món audiovisual o que poden donar serveis en el cas de fer rodatges a les nostres contrades, i també en la formació en temes administratius.

La promoció d’Algaida com a plató de rodatge inclou les localitzacions per a carrers, places i pobles mentre que a Pina l’oferta de localització és major, oferint els seus espais per a rodatges amb necessitats d’Arquitectura i habitatges, edificis religiosos, ciutats, pobles, jardins, mercats, patis, paisatge, naturalesa i agricultura i també camps de cultiu. També hi figura el Castell de Can Guardiola.

Malauradament en el cas de Randa no apareix cap descripció per a la seva localització si bé, el paisatge randí amb la seva ubicació en el Puig de Randa, aportaria també bones localitzacions als rodatges, tant des de la perspectiva del paisatge i naturalesa com de l’arquitectura. Tampoc es correcte el web ja que el que apareix es el de l’editorial de llibres que du el mateix nom que el nostre poble.

Pel que fa a les empreses que aporten serveis complementaris el rodatge hi figura curiosament una empresa randina, Es racó de Randa.

Redacció Noticiari es saig

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: