Millorar el benestar sense doblers, és possible? Segons l’Ajuntament si.

Diuen que els doblers no donen la felicitat. A l’Ajuntament d’Algaida estan convençuts que se pot millorar una mica el benestar dels ciutadans sense que, necessàriament, s’hagin de gastar doblers. Per això l’equip de govern en la presentació dels projectes aprovats dels pressuposts de dimarts passat, va proposar una fórmula per saber què es pot fer des de l’Administració per, en paraules de la batlessa Maria Antònia Mulet, fer que “els algaidins, piners, i randins, siguem feliços”.

papereta_bustia_felicitat

Papereta preparada per poder dipositar dins la bústia

Per això, des de l’àrea de Serveis Socials, Gent Gran i Cooperació han obert una curiosa iniciativa. Han ubicat una bústia a les oficines municipals per tal que els veïnats i veïnades puguin fer propostes relacionades amb aquesta regidoria “amb la peculiaritat que no han de tenir cap cost econòmic” segons va explicar la regidora Catalina Fullana a la reunió del passat dimarts.  “És una proposta divertida, creativa i enriquidora” afirma la responsable de l’àrea, qui afegeix que “l’objectiu és aconseguir un major benestar en qualsevol àmbit o sector social necessitat”.

Les propostes es poden fer fins al proper dia 19 de desembre.

Redacció Noticiari Es saig

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.