Dilluns, desembre 4, 2023
AlgaidaEsportsPina

Important victòria del Pina CF i de l’equip cadet del CE Algaida

Una vegafa han conclòs les festes de Sant Honorat i de Sant Antoni, podem donar compte dels resultats dels nostres equips de futbol tant d’Algaida com de Pina. Les festes no han caigut gaire bé als nostres equips, però hi ha excepcions.

El Pina CF va aconseguir una important victòria davant el Xilvar per 1 gol a 0. Va ser un partit molt mogut amb gol de Bartomeu Mut en el minut 44 de la primera part. No obstant això en el partit es mostraren 10 targetes grogues i una vermella, de les quals 7 de grogues anaren a jugadors del Pina CF. Tanmateix continuen cuers a la classificació.

Primera victòria de l’equip cadet davant el Juventud S. O. ATº, per 2 gols a 1. Els golejadors locals foren David Mas Juárez i Ricardo Acedo, qui va veure una targeta groga per tenir aturar la pilota evitant continuar el joc. L’altra targeta groga la va veure Jaume Lliteres per un falta temerària. Malgrat continuar cues de la classificació és una autèntica injecció de morals pels nostres cadets.

Els resultats de l’equip gran de Segona regional han estat una derrota per 3 gols a 0 davant el Balears sense fronteres. Pel que fa als Juvenils per guanyaren per 1 gol a 2 dins el camp del Son Cladera. Els golejadors foren Soufane Abdellaqui i per Andrés Pérez Nigorra. D’aquest partit cal destacar també que l’equip algaidí va rebre dues targetes grogues, per fer la traveta i subjectar respectivament a un jugador de l’equip contrari. L’arbitre va expulsar a Macià Amengual, per protestar les decisions arbitrals i també va expulsar a l’entrenador de l’equip contrari.

Gran partit també dels infantils ja que guanyaren per 0 gols a 5 dins el camp RTV La Victòria. Un partit sense amonestacions amb targetes i amb gols de Tomeu Tomàs, Albert Palou, Joan Cerdà (2) i Miquel Servera (penalti).

Els prebenjamins també varen perdre el seu partir dins el camp del Calador, si bé ho feren per 4 gols a 3 fets per Arturo Palou. L’equip femení acumula per segona setmana una derrota, en aquest cas per 4 gols a 1 dins el camp del Sant Ponça.

Els alevins i els prebenjamins del primer any no han jugat aquesta jornada. Trobareu a la següent taula tots els resultats de la jornada.

resultatsesportius14170116

Redacció noticiari es saig

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: