Divendres, setembre 29, 2023
AlgaidaEducacióPinaRandaSolidaritat

Participa amb la Comissió d’agermanament amb Ciudad Antigua

El municipi d’Algaida està agermanat amb el municipi de Ciudad Antigua de Nicaragua des del mes de gener de 2010. Durant aquets anys els dos municipis han realitzat tasques i accions on ens hem anat coneixent i ajudant mútuament. També les escoles dels dos municipis han mantingut contacte i s’han transmès informació social, cultural, gastronòmica, etc. fet que els ha enriquit i desenvolupat com a persones.

A més, des de l’Ajuntament anualment es lliura una beca de cooperació, a través de la Regidoria de Cooperació de l’Ajuntament d’Algaida amb l’objectiu de promoure la participació dels joves d’Algaida, Pina i Randa a la tasca solidària ja iniciada per l’Ajuntament amb col·laboració del Fons Mallorquí de Solidaritat i Cooperació a la ciutat nicaragüenca de Ciudad Antigua (Nueva Segovia).

Per tant, i seguint amb la tasca feta durant tots aquets anys per part de la Comissió d’Agermanament on hi ha una gran representació dels ciutadans i ciutadanes del nostre municipi, la regidora de de Serveis Socials, Cooperació i Gent Gran, Catalina Fullana Abrines, convida a les associacions, però també a particulars a assistir a la reunió el proper dimecres dia 13 d’abril a les 20:30h al Casal Pere Capellà.

comissiociudadantigua

En aquesta reunió es tractara temes com la situació actual del municipi de Ciudad Antigua a càrrec de la Gerent del Fons Mallorquí de Solidaritat i Cooperació, Antònia Rosselló, s’explicarà el projecte de beques d’educació per a infants i estudiants de Ciudad Antigua i també la convocatòria de la Beca de cooperació 

Al pressupost de 2016, igual que els anys 2012 a 2015, es preveu una consignació de 10.000 euros per al Fons Mallorquí de Cooperació i Solidaritat que es destinarà a l’agermanament del Municipi d’Algaida amb el Municipi de Ciudad Antigua de Nicaragua.

Redacció noticiari es saig


Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: