Dilluns, octubre 2, 2023
AlgaidaEsportsPina

Què han fet els nostres esportistes aquest cap de setmana?

Gran partit de l’equip cadet, que està fent una segona volta millor que la primera part de la temporada. Victòria per 6 gols a 2 dins el camp d’Es Porrassar davant el Margaritense Atlètic, amb 5 gols de Tomeu Pou i 1 fet per Álvaro Acedo. També important victòria dels Benjamins per 3 gols a 0 davant s’Horta. Els gols algaidins els han fet Joan Nicolau, Aina Janer i Pere Vich.

Derrota del Pina CF dins el camp del Lloret per 4 gols a 2, fets per Juan Morey i José A. Sureda. També l’equip amateur de segona regional del CE Algaida ha perdut dut el derbi en un partit entre veïns en el camp Es revolt davant l’Atlètic de Montuïri. Malgrat el partit començàs amb un avançament dels algaidins gràcies a un gol de Tomeu Vidal, en els darrers minuts l’equip montuirer va fer dos gols, un d’ells per falta prèvia.

Pel que fa a l’equip femení, bon partit davant el líder l’At. Marratxí. Les jugadores de l’Algaida han començat guanyant el partit amb un gol de Maria Barceló, tot un mèrit donat la gran actuació de la portera internacional de l’equip rival, na Cata Coll (titular de la selecció espanyola Sub-16). No obstant això, el partit ha acabat amb derrota per 2 gols a 1.

Tampoc han tengut sort l’equip infantil que ha perdut per 4 gols a 1 davant el Independiente C/R dins el camp de l’Antoniana. El gol algaidí l’ha fet Tomeu Tomàs. Els prebenjamins de primer any han fet un bon partit, però han perdut davant el SP. SANT MARÇAL ATº D.SP.S.M per 2 gols a tres. El golejador algaidí ha estat Pere Sitjar.

Els alevins han aconseguit un empat a 1 gol dins camp propi davant el Cas Concos, en un partit amb algunes baixes. Tot i que han començant perdent el partit, poc després han reaccionat i Álvaro Palou ha pogut empatar el partit. També han empatat a dos els prebejamins dins el camp de ses Salines, amb dos gols fets per Arturo Palou.

El partit que havia d’enfrontar els juvenils del CE Algaida amb el Pollença i Port ahir horabaixa s’hagué de suspendre per incompareixença dels jugadors a causa d’una gastroenteritis severa, segons va fer constar l’àrbitre en l’acta del partit.

resultatsesportius2224042016

I els trotadors?

Ahir diumenge va tenir lloc la II Pujada al Submarí, a Sta. Eugènia. Es tractava d’una cursa solidària a benefici de la Fundació Sant Joan de Deu per a l’estudi de la Síndrome de Rett  i es donà sortida  a les 10 hores. Hi participaren dos trotadors Marc Castañer Roca que quedà en la posició 22 i  Joan Gelabert en la posició 51.

Us adjuntam algunes imatges, obtingudes del facebook del club esportiu algaidí, de la II Cursa solidària na Marga Somriu en homenatge a la desapareguda periodista Margalida Cañellas, i que dissabte va passar pel nostre municipi. hi han participat Miquel Ramon Oliver Cardell, Juan Sastre, Javier Pascual Gelabert, Francesc Jaume Clemente, Miguel Gelabert Segui, Xesc Barceló, Miquel Ballester i Bernat Capella Oliver.

Finalment, i segons informen en el seu perfil de Facebook, els Trotadors d’Algaida estan preparant la Cursa dels Cinc Cims Randa pel proper 15 de Maig. Aquests dies s’estan organitzant tot el tema de voluntariat de la cursa. Es necessiten voluntaris per a estar als diversos controls, als avituallaments al llarg de tot el recorregut i en la realització de diferents tasques de suport. De fet ells s’han dedicat aquest cap de setmana a preparar la cursa. 

Si vos fa ganes o si coneixeu gent que es vulgui oferir de voluntari, vos podeu posar en contacte amb algun trotadors o amb na Catalina Salas a través d’un missatge de facebook o directament a info@trotadors.es Uns dies abans de la cursa es farà una reunió amb tots per a ultimar detalls.

Redacció noticiari es saig

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: