25 abril, 2024
AlgaidaAny LlullEsportsMedi ambientPinaRanda

Crònica esportiva del cap de setmana

Empat del Pina davant el Juventud Son Oliva per 2 a 2. Els golejadors del partit han estat Joan Morey i Julià Nadal. El partit hagués pohut acabar amb victòria per part dels piners si en el min. 87 Julià Nadal no hagués fet un gol en pròpia porta. Una mala sort final en un partit ben encarrilat.

Bona jornada per a la majoria d’equips del CE Algaida. Començant pels grans, victòria per 3 gols a 0 dins Es Porrassar davant el son Ferrer en un partit sense amonestacions o incidències. Els golejadors algaidins han estat Tomeu Mulet, Jaume Vaquer i Francisco Roig.

Els juvenils també han guanyat al Felanitx en un partit de 5 gols victoriosos a càrrec de Pere Ramon Oliver, Tomeu Muñoz, Andrés Pérez, Macià Amengual i Tomeu Pou. Cal destacar les tres targetes grogues que han rebut els jugadors algaidins per fer la traveta al contrincant de forma temerària.

Victòria de l’equip infantil que jugava dins el Camp del Penya Arrabal que ha cabat amb el result d’1 gol a 3, fets per Albert Palou (2) i Tomeu Tomàs (1).

Pel que fa als Benjamins, victòria per 2 gols a 3 davant l’Artà Atlètic del A, amb tres anotacions al marcador fetes per Pere Vich, Óscar González i Baltasar Sales. Els Prebenjamins també han guanyat al Cala D’Or per 5 gols a 0 fets per Arturo Palou (2), Vlad-Daniel Rusti (1), Andreu Fiol (19 i Pau Forteza (1).

Menys sort han tengut els prebenjamins de primer any que han perduit per 1 gol, fet per Adrián Soler, a 11 que han fet Sa Fortalesa. Igualment tampoc han pogut aconseguir la victòria els alevins que davant el Llevant per 4 gols a 1, en aquest cas fet per Jaume Puigserver.

Empat a 3 de l’equip femení amb el Santa Ponsa. Les golejadores algaidines foren Maria Barceló (2) i Melodie de Dios (1)

resultatsesportius15052016

I els trotadors?

13244886_1693584777572012_1282865479604864061_n
El guanyador Biel Gomila (Foto:Trotadors.es)

Aquest cap de setmana s’ha dut a terme la 5 Cims Randa Trail. Amb 253 participants i més de 70 voluntaris s’ha dut a terme aquesta primera edició. La curs l’ha guanyada per Biel Gomila que ha fet un temps de 1 hora i 23 minuts, un dels corredors més respectat dins la camps de les curses de muntanya a les Illes Balears

El primer Trotador fou era en Jose Terronés, que demostra no perdre la forma amb 1 hora 40 minuts va aconseguir el lloc 25è de la general i un 7è a M40. Seguidament en Carlos de Coro, que va aconseguir finalitzar amb 1 hora 42 minuts i acabà al lloc 31è de la general.El tercer Trotador fou el jove Marc Castanyer qui va finalitzar amb un temps d’1 hora 47 minuts i el lloc 49 en la general. Després arribà Joan Gelabert que feia un temps d’1 hora 55 minuts, aconseguint el primer lloc entre els M23 i el lloc 97 en la general, i poc després ho feia Pau Gil, amb 1 hora 57 minuts i segon entre els M23.

A prop d’ells dos arribà en Jose Maria Amorós, amb  1 hora 58 minuts, en el lloc 111è de la general. En el mateix minut entrava en Ramon Bibiloni i aconseguí, d’aquesta manera, la tercera plaça entre els M23. Entraren plegats amb un altre trotador, en Pere Puigserver, que era el 4rt entre els M23, però entrant plegats, el podi fou compartit!

Llorenç Sastre fou el següent Trotador en arribar, amb 2 hores justes. En Jose Manuel Anguita arribava 4 minuts després (2h 04m) i era el 150 a la classificació general i amb un temps de 2h 09m entrava n’Angel Garcia, lloc 166 general.

La primera Trotadora Teresa Garcias Simon arribava amb un temps de 2h 19m. Fou la setena en la F40. Només el Trotador Telmo no va poder participar a causa d’una lesió just uns dies abans de la cursa.

Us deixam amb la llista de resultats i amb fotografies dels guanyadors

Compartim també algunes fotografies que s’han publicat a les xarxes socials

Des d’es Saig volem donar a l’enhorabona al Club Trotadors i a tots els voluntaris que han fet possible aquesta cursa. Esperam que es pugui dur a terme els anys vinents.

13226675_1693556607574829_6171846916950687515_n

Igualment també volem felicitar a Javi Pascual i Miquel Pou per haver pogut finalitzar la cursa La Rioja Bike Race 2016. Javi Pascual competia a la categoria M40, on va acabar el 101è de la seva categoria, amb un temps a la primera etapa de 3 hores 47 minuts, la segona etapa amb 5 hores 42 minuts i la tercera etapa 3 hores 19 minuts. En total en Javi fa fer un temps de cursa de 12 hores 49 minuts. Un bon resultat si tenim en compte que ha quedat en una posició més amunt de la meitat dels participants que acabaren la prova, 250.

A M30 hi trobam en Miquel Pou qui va aconseguir la posició 177 dins la seva categoria, la més nombrosa. A la primera etapa va invertir un temps de 3 hores 44 minuts, a la segona etapa 5 hores 39 minuts, i a la tercera 3 hores 11 minuts. Això fa una suma de cursa de 12 hores 26 minuts. És un molt bon resultat.

13174180_1693204304276726_5985814787422622709_nFinalment també felicitam a les 6 algaidines que participaren i acabaren la mitja marató de Formentera. La primera en arribar fou na Magdalena Andreu, amb un temps d’1 hora 50 minuts i la posició 483 de la general. La segona era na Susana Carballido i emprà 1 hora 51 minuts, i ocupà el lloc 522 general. La tercera  amb 2 hores i 6 minuts fou na Maria Coloma Fiol. Na Tere Garcies arribava just després de na Maria Coloma per a vigilar el que feia la neboda, amb un temps de 2 hores 7 minuts.

A la distància de 8 kms arribà primera algaidina na Pilar Casado, en 51 minuts i posició 458, i seguidament n’Alicia Oliver amb un temps d’1 hora i 2 minuts.