El CEIP Pare Bartomeu Pou ha estat el centre amb més participació al Consumópolis 2016

Ahir dimecres 25 de maig, els alumnes de cinquè de primària del CEIP Pare Bartomeu Pou anaren a recollir els premis per haver participat al concurs CONSUMÓPOLIS 11 al Palma Aquàrium. Aprofitant la visita, els entregaren un diploma de participació, un tassó, un llapis, un bolígraf i una memòria USB. També els convidaren a berenar i a fer una visita al tanc dels taurons.

El CEIP Pare B. Pou ha rebut un premi especial a la participació per ser el centre amb més grups que participaven al concurs, ja que hi han participat 13 equips Després han passat a donar els premis de participació i ens han donat un premi especial .

Enguany el concurs estava dividit amb dues parts. Una primera part que és un recorregut per un taulell virtual on se’ns fan una sèrie de preguntes basades amb el consum responsable i sostenible. Si et classificaves en aquest recorregut havies de preparar un vídeo sobre les diferents maneres de consumir i com han canviat aquestes maneres amb el pas dels anys o comparant diferents tradicions culturals. Els 13 equips algaidins feren totes les parts i ahir vàrem saber que quedare del cinquè lloc cap avall, tot seguits.

Des del centre consideren l’experiència ha estat molt positiva ja que han combinat l’ús de noves tecnologies amb l’aprenentatge del món audiovisual i la creativitat, a part, del valor del treball amb equip i la presa de decisions., a més de donar a conèixer molts d’aspectes del consum responsable, pròxim i sostenible.

Enhorabona als alumnes participants i als professors.

Redacció noticiari es Saig

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

Deixau un comentari

%d bloggers like this: