Els Joves de Randa organitzaren un Taller d’herbes dolces

Amb motiu de la festivitat del patró de Randa, Sant Isidre, l’Associació de Joves de Randa va organitzar una setmana més tard el tradicional taller d’herbes dolces Aquest any, i amb motiu de la commemoració de l’Any Llull, l’Associació Joves de Randa, amb la col·laboració de la Confraria Ramon Llull de Randa, realitzà la tradicional excursió de recollida d’herbes aromàtiques pels llocs més emblemàtics del voltants de Randa, on va residir Ramon Llull, com Sa Mata o Pola.

Des de Joves de Randa reivindiquen a Ramon Llull com un element identitari de Randa, i per això, consideraven necessari posar en valor la seva figura i retre un homentage recorrent les mateixes contrades que ell mateix va recórrer fa tants d’anys i que el varen dur a ser “un dels més grans literats i intel·lectuals del seu temps, amb una obra i un idees que encara avui perduren”

Una vegada finalitzada l’excursió, d’unes quatre hores de durada i en la qual  Joves de Randa i la Confraria Ramon LLull convidaren a ensaïmada i vi, va tenir lloc el taller d’herbes dolces a la placeta de l’Església de Randa.  Hi assistiren una quinzena de persones.

Us deixam amb algunes imatges que els joves randins han compartit a les xarxes socials.

Redacció Noticiari es Saig

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.