Divendres, desembre 1, 2023
AlgaidaEsportsPina

Què han fet els equips de futbol del poble?

resultatsesportius2016_set1Algunes de les competicions ja han començat i complinat amb el nostre compromís seguirem donant informació dels equips esportius dels nostre municipi.

En el cas del Pina CF, segon partit de Lliga i primera derrota del Pina CF dins del difícil camp de Vilafranca, on s’han retrobat amb Francisco R. Pérez Hernández, l’anterior entrenador del Pina CF i actual entrenador del Vilfranca. Els piners han perdut per 1 gol a 0.

Pel que fa a l’equip amateur del CE Algaida, aquesta jornada se celebrava el derbi entre el club algaidí i l’Atlètic de Montuïri. El partit ha començat ben prest amb un avançament en el marcador de l’equip visitant, per bé que durant la segona part, els jugadors algaidins s’han esforçat de valent per igualar el marcador com han fet en el minut 50 quan ha marcat Brayan S. Alfonso Taborda. Cal ressenyar que en el minut 90 s’ha expulsat al jugador algaidí Marc Rafael Vidal per agafar a un adversari evitant que és col·locàs en una posició avantatjosa. Dos jugador més de l’equip algaidí també han estat amonestat amb una tarja groga.

Derrota de l’equip femení per 3 gols a 6 davant l’atlètic de Marratxí A. Ha estat un partit difícil, on les nostres jugadores han intentat treure el millor d’elles mateixes. Les golejadores algadines han estat fets per na Maria Barceló (2 gols i un dels quals des del punt de penal) i per Melodie de Dios.

Pel que fa al’equip juvenil de Primera Regional Grup B s’han enfrontat amb el Petra dins els seu camp amb victòria algaidina per 0 a 2, els quals els han marcat Gabriel Llompart i Andrés Pérez. Cal destacar les tres targes grogues que han vist els bostres jugadors front a 1 de l’equip local.

Redacció Noticiari es Saig

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: