Dilluns, desembre 4, 2023
AlgaidaAny LlullCulturaPinaRanda

Aquest dissabte teniu una cita amb Algaid’Art

cartell_AlgaidARTAquest dissabte 10 de setembre, Algaida s’omplirà d’art. Diferents espais públics i privats del nucli urbà d’Algaida presentaran una mostra variada d’arts plàstiques a partir de les 19’00 hores, en el marc de la primera festa de l’art organitzada per l’Ajuntament d’Algaida i que es denomina “Algaid’art”.

La Casa de la Vila, el Casal Pere Capellà, Casal de Música, la Rectoria i espais privats, com alguns comerços i cases particulars, així com les nostres places estaran oberts per gaudir de les diferents expressions artístiques.

planolalgaidartArtistes del municipi i d’altres indrets exposaran els seus treballs en les diferents vessants: pintura, escultura, fotografia, artesania, etc. Paral·lelament, s’ha preparat un programa d’activitats amb el qual també es podrà gaudir d’interpretacions musicals que animaran la festa amb l’actuació de s’Arrual Jazz Mort i altres activitats així com també de la gastronomia algaidina ja que els bars i restaurants se sumaran a aquesta nit de l’art amb menús i tasts.

La regidora de Cultura de l’Ajuntament d’Algaida, Margalida Garcias, vol agrair “la col·laboració de tota la gent d’Algaida que s’ha engrescat amb aquesta primera nit de l’Art”.

14191946_1099969856755441_8924251313892679191_nAixí destaca “les dones del curset de brodats de la gent gran que han participat amb “Teixint el poble”, es a dir, vestiran els troncs dels arbres de la plaça”.

La regidora així mateix agraeix “als artistes algaidins que des del primer moment que els convocàrem a la reunió informativa es varen emocionar donant idees perquè aquesta primera manifestació artística al poble d’Algaida fos un èxit”.

Garcias destaca que “aquesta primera nit de l’art algaidina, té com a objectiu que tots els ciutadans del municipi puguin gaudir de l’art, des dels més joves als més majors i, d’aquesta manera, comprovar que no és només una cosa dels entesos o elits sinó que està a l’abast de tots els qui els pugui interessar l’art i la cultura”.

Redacció Noticiari es Saig 

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: