Divendres, setembre 29, 2023
Algaida

Torna la caminada solidària i la XIII festa de l’esport a Algaida

Imatge de la Milla solidària de l’any 2017

Els carrers d’Algaida tornaran a omplir-se d’esportistes individuals, en grups familiars i d’amics i amigues per a tornar a celebrar la prova esportiva que s’organitza dia 1 de maig des de ja fa 13 anys.

Després de dues edicions en què s’ha celebrat de forma virtual a causa de la pandèmia, diumenge vinent tornarà a ser presencial recuperant la seva essència esportiva lúdica, festiva i solidària. La prova solidària, que va néixer inicialment com a Milla d’Algaida-Objectiu 1000, canvià de nom i s’ha convertit en una “caminada solidària” mantenint l’essència esportiva i solidària. Enguany anirà a benefici dels afectats per la guerra d’Ucraïna i hi arribarà a través del Fons Mallorquí de Solidaritat i Cooperació.

La convocatòria és a partir de les 10.00 h, quan es començaran a repartir els dorsals solidaris a dos euros cadascun. Els menors de 10 anys tenen dorsal gratuït. A les 10:30 hores es durà a terme una classe magistral d’Strong gentilesa del gimnàs OnFitness, les 11.00 h, tendrà lloc la sortida de la caminada des de Plaça i tendrà el recorregut següent: carrer des Cavallers, ronda del carrer de sa Farinera, ronda nova, Estació, Ribera, Aigua i novament Plaça. A les 12.00h es durà a terme una classe magistral de Fitdance, gentilesa de Pyn Pilates

Aquesta és una activitat gratuïta i familiar que es torna a posar en marxa, cosa que ve a significar un retorn, de cada vegada més evident, a la normalitat anterior a la pandèmia.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: