Dimarts, novembre 28, 2023
AlgaidaBenestarSanitatServeis Socials

Constituït el Consell de Benestar Municipal d’Algaida, Pina i Randa

Ahir dijous  va quedar constituït el Consell de Benestar Municipal d’Algaida, Pina i Randa (CBM), un òrgan de treball que té com a objectiu “millorar la qualitat de vida individual i col·lectiva al municipi i reforçar l’estima cap al poble i entre els mateixos ciutadans”, explica la regidora de Participació Ciutadana i Transparència, Serveis Socials, Cooperació, Gent Gran i Igualtat, Catalina Fullana.

El CBM quedà integrat per nou membres entre els quals hi ha “persones que tenen sensibilitat amb temes relacionats amb el benestar social de la ciutadania”. Així hi ha voluntaris de l’àrea dels Serveis Socials municipals i de Càritas, representants del col·legi públic Pare B. Pou, del Centre de Salut d’Algaida, del Consell Parroquial i dels partits polítics de l’Ajuntament d’Algaida. Es Saig també hi participa com entitat per donar notícia de tot allò que pot contribuir a oferir un millor benestar als nostres ciutadans.

cbmalgaida

Aquest òrgan durà a terme diferents funcions: analitzarà la situació en el marc del benestar social d’Algaida Pina i Randa, estudiarà i farà propostes de millora o promocionarà la participació ciutadana. Cal destacar que la plantilla del Consell del Benestar Municipal està oberta a tothom que hi vulgui formar part ja sigui com a integrant de l’equip de treball, sent voluntari o contribuint amb propostes.

Tot i que les sessions ordinàries del Consell de Benestar Municipal se celebren cada 3 mesos, el Consell acordà reunir-se el proper dia 23 de novembre a les 18’00 hores al Casal Pere Capellà, per seguir fent feina amb les primeres propostes que ja sorgiren en la reunió de constitució. Fullana explicà que “les reunions del CBM estan obertes i queden convidades aquelles persones que formin part o no del Consell, i que tenguin ganes de posar en marxa iniciatives que millorin el dia a dia al municipi”.

Redacció Noticiari es Saig 

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: