Divendres, desembre 1, 2023
AlgaidaPina

Crònica futbolística del cap de setmana

resultatsesportius2016_oct5De petits a grans aquí teniu la crónica esportiva del cap de semana.

Els pre-benjamins de primer any varen jugar dins Son Servera. El resultat no va ser favorable (7 a 2 a favor dels locals), però va servir per seguir agafant experiència i dinàmiques de competició. Els gols de l’equip algaidí els feren en Ferran Comas i en Jaume Cortés. És el primer any, i aquests al·lots necessiten rodatge. Segur que amb el temps milloraran els resultats.

Per casualitats del calendari, l’equip Benjamí B del CE Algaida, també va anar a jugar a Son Servera, just en acabar el partit dels Pre-Benjamins. En aquest cas tampoc els fa afavorir el resultat amb la derrota contundent de 8 gols a 0. Ànims i a fer feina per el proper partit.

Partit molt igualat jugat en Es Porrassar, on el Benjamí A de l’Algaida s’enfrontà contra l’Artà un altre dels equips que han començat molt forts la competició. L’equip visitant fou el primer en marcar, però gràcies a un gol d’en Mohamed Amin els d’Algaioda empataren aviat els d’Algaida.

Nova victòria de l’Aleví A del Club Esportiu Algaida per 1 gol a 3 davant el Cardassar B dins el seu camp. En la primera part, al igual que la segona, el domini fou clarament de l’Algaida, però sense sort en el gol. A la segona part aconseguiren l’efectivitat necessària, i com no podia esser d’altre manera, ens en duguérem els tres punt cap a Algaida. Els alevins de l’Algaida tiraren fins a 6 vegades la pilota al pal. Per error en la redacció de l’acte no ens comptabilitzaren un gol, i des del Club treballen per corregir aquest resultat de manera oficial. Els gols de l’Algaida les feren n’Alvaro Palou, en Marc Servera i en Jordi Pujol. Aquest victòria permet a l’equip algaidí anar al més alt de la classificació amb solitari. Enhorabona i a seguir fent feina.

Els infantils de l’Algaida començaren marcant, però va pagar aviat la falta de jugadors de la categoría i varen haver de tornar a jugar al·lots de l’equip aleví que ho feren molt bé. En poc temps l’equip de Son Sardina va empatar i al final de la primera part el resultat era ja 1 a 3. La segona part començà igual de malament per l’Algaida ja que els sardiners apujaren el marcador amb un gol. Però els algaidins es referen i marcaren el 2 a 4 i passaren a dominar el partit Els gols de l’Algaida els feren en Miquel Llompart i en Toni Mudoy.

Victòria important de l’equip juvenil de l’Algaida va rebre la visita del Llubí. Des del començament del partit, l’equip algaidí, va imposar el seu joc mitjançant molta intensitat i rapides transicions cap a la porteria rival. Malgrat la superioritat, no fou fins Al minut 41 de la primera quan arribà el primer gol de l’Algaida. Per altra banda, el Llubí, disposa de qualque ocasió aïllada que no aconseguiren treure-li profit. A la segona part si que els algaidins marcaren gol aviat, mostrant el seu domini cosa que va fer caure en el desànim per als visitants. Els gols de l’Algaida, 5 en total, els feren en Nico Forster, en Tomeu Muñoz i n’Andreu Pérez que en va fer tres.

Nova derrota de les nines de l’Algaida en la seva visita a la Nova Cabana. L’equip local és gairebé segur l’equip més fort de la categoria i un clar aspirant a guanyar el títol. L’equip femení de l’Algaida va jugat així com ha pogut i no ha tingut opcions davant el contundent 6 a 1 a favor de l’At. Marratxí. El gol algaidí el feu na Maria del Mar Barceló.

L’equip amateur algaidí va anar a jugar el seu partit i se veu que els porrerencs pogueren tenir bona fermança a la fira, ja que s’endugueren la victoria dins el seu camp per 2 gols a 4, i ho deim així, perquè el partit s’havioa de jugar a Algaida però per mor de la Fira es va demanar un canvi de torn al qual el CE Algaida va accedir. El partit fou un derbi comarcal molt intens, el porrerencs sortiren dominant clarament el joc i els algaidins se defensaven així con podien. En una jugada per banda, l’Algaida, va aconseguir avançar-se en el marcador, però el Porreres seguia pressionant i en un atac empataren i quan faltava poc per acabar la primera part s’avançaren mitjançant un penal. Amb l’1 a 2 a favor del Porreres al descans, a la segona part l’equip algaidí va aconseguir empatar el partit. El joc augmentà d’intensitat i en el minut 53 els de Porreres es quedà amb 10 jugadors per una doble amonestació. L’Algaida seguia millorant el seu joc, però els anul·laren dos gols. En una contra dels porrerencs, el porter algaidí, va haver de cometre una falta fora de l’àrea per evitar un gol en contra, cosa que provocà la seva expulsió i que els porrerencs fessin el tercer gol. El darrer gol en contra de l’Algaida fou a les acaballes del partit. Els gols de l’Algaida els feren en Marc Rafel i en Bryan Stiven.

Nova derrota del Pina, en aquest cas dins el camp d’Es Figueral davant el Porto Cristo per 0 a 2. El partit fou intens a tenor de les quatre targetes grogues que varen veure l’equip piner en comparació a una de l’equip manacorí. Ànims per tal de veure si canvien la tendència i tornen a guanyar partits.

Redacció Noticiari es Saig 

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: