Dimarts, setembre 26, 2023
AlgaidaUrbanisme

L’Agència de Defensa del Territori denuncia dos habitatges fets a una ANEI d’Algaida

collage_anei
Fotos: Agència de Disciplina del Territori

L’Agència de Defensa del Territori del Consell de Mallorca (l’anterior Agència de Disciplina Urbanística) ha presentat una denúncia davant la Fiscalia de Medi Ambient de les Illes Balears contra dues construccions al municipi d’Algaida per un presumpte delicte contra l’ordenació del territori.

Els habitatges, les obres dels quals encara no estan acabades, estan situats a l’ANEI dels barrancs de Son Gual i Xorrigo, una zona d’especial protecció on no només està prohibit construir-hi sinó que fer-ho té consideració de delicte.

Així ho informava la pròpia agència mitjançant les xarxes socials, tant al facebook com al twitter.

Cal recordar que no és la primera vegada que l’Agència atura una obra en el nostre municipi, però que sapiguem que ho és que interposa una denúncia davant la fiscalia. S’ha de tenir en compte, com ja informàrem en aquest mateix noticiari, que Algaida és el municipi que més inspeccions es duen a terme.

Redacció Noticiari es Saig 

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: