Dimarts, novembre 28, 2023
AlgaidaEducacióPinaPla de MallorcaRanda

Un 35 % més de matriculats als cursos per adults de la Mancomunitat

adultsestudiants

El número d’alumnes matriculats a Algaida a algun dels cursos d’educació de persones adultes de la Mancomunitat Pla de Mallorca, ha augmentat enguany un 35 per cent passant dels 92 al curs passat als 142 per al 2016-2017, tal i com va informar la batlessa en el plenari del passat dijous.

Dels cursos matriculats destaca sobretot l’elevada matrícula als cursos de llengua catalana nivells B i C1 (23), informàtica (23) i aplicador de productes fitosanitaris amb 25 persones matriculades. A Algaida s’impartiran també els cursos de anglès A1 (11), anglès conversa (9), alemany (10) pintura (8), tai-txi (11), restauració (11), i ball a Pina (11).

 La regidora d’Educació i Cultura, Margalida Garcias, va celebrar aquest gran augment de la matrícula i especialment en els cursos de llengua catalana i informàtica. “L’elevat nombre de persones matriculades demostra que la gent adulta del nostre municipi té ganes d’aprendre i vol estar activa”, apunta Garcias.

 “Això és una molt bona notícia perquè s’afegeix als cursos per a persones majors que vàrem fer el curs passat a través de la Universitat Oberta de Majors i també als tallers de lectura fàcil adreçats a la gent gran i a no catalanoparlants” apunta Garcias qui destaca que des de la Sala i a través dels diferents departaments com ara Joventut o Serveis Socials, “intentam que la gent de totes les edats estigui activa per, al cap i a la fi, tenir una millor qualitat de vida”.

Redacció Noticiari es Saig

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: