Dilluns, octubre 2, 2023
AlgaidaConsell de MallorcapolíticaServeis Socials

L’algaidina Margalida Fullana Arrom, nova directora insular d’Atenció a la Dependència de l’IMAS

Margalida Fullana Arrom ha pres possessió avui matí davant el president del Consell, Miquel Ensenyat, com a nova directora insular d’Atenció a la Dependència de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials (IMAS), en substitució de Beatriu Gamundí.

Foto: Consell de Mallorca
Foto: Consell de Mallorca

L’acte de pressa de possessió ha comptat també amb la presència de la consellera de Benestar i Drets Socials i presidenta de l’IMAS, la també algaidina Margalida Puigserver i el vicepresident de l’IMAS, Javier de Juan, una àrea del Consell de Mallorca gestionada per Més per Mallorca

Margalida Fullana, és dietista i nutricionista i fins ara treballava com a funcionària sanitària. La nova directora insular té estudis de Treball Social, i la passada legislatura va ser regidora de Serveis Socials i Gent Gran a l’Ajuntament d’Algaida. Aquesta campanya havia decidit retirar-se de la política municipal i anava en la posició número 10 del PSIB-PSOE.

Durant el seu nomenament Fullana s’ha mostrat “molt il·lusionada i amb ganes d’assumir aquest nou repte”. Com a la resta d’algaidins amb càrrecs de responsabilitat li desitjam molta sort en la nova aventura.

Redacció Noticiari es saig

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: