L’algaidina Margalida Fullana Arrom, nova directora insular d’Atenció a la Dependència de l’IMAS

Margalida Fullana Arrom ha pres possessió avui matí davant el president del Consell, Miquel Ensenyat, com a nova directora insular d’Atenció a la Dependència de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials (IMAS), en substitució de Beatriu Gamundí.

Foto: Consell de Mallorca

Foto: Consell de Mallorca

L’acte de pressa de possessió ha comptat també amb la presència de la consellera de Benestar i Drets Socials i presidenta de l’IMAS, la també algaidina Margalida Puigserver i el vicepresident de l’IMAS, Javier de Juan, una àrea del Consell de Mallorca gestionada per Més per Mallorca

Margalida Fullana, és dietista i nutricionista i fins ara treballava com a funcionària sanitària. La nova directora insular té estudis de Treball Social, i la passada legislatura va ser regidora de Serveis Socials i Gent Gran a l’Ajuntament d’Algaida. Aquesta campanya havia decidit retirar-se de la política municipal i anava en la posició número 10 del PSIB-PSOE.

Durant el seu nomenament Fullana s’ha mostrat “molt il·lusionada i amb ganes d’assumir aquest nou repte”. Com a la resta d’algaidins amb càrrecs de responsabilitat li desitjam molta sort en la nova aventura.

Redacció Noticiari es saig

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.