Dimarts, novembre 28, 2023
CulturaFestesPina

Molta participació a les festes de Pina

Que a Pina saben fer festa és un fet. Són festes senzilles però molt sentides i participatives, tants pels habitants del nucli com de la resta d’algaidins.

Durant tres dies de festa, organitzats per COF Pina amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Algaida, han tengut un conjunt d’actes amb molta participació. El concurs de tapes i pintxos (se’n presentaren 78) va ser tot un èxit així com també el concert d’havaneres a càrrec la Coral de l’Associació d’Amics de la Música de Llucmajor celebrat el passat divendres 26.

El dissabte 26 el matí es va celebrar la missa de festa en honor als Sants Metges de Pina, amb l’agrupació folklòrica Sa Font de Pina acompanyada dels xeremiers que varen interpretar l’oferta dins el temple. A la sortida, se celebrà l’homenatge a les persones majors de la localitat.

colagepina
Fotografies: Perfil de Facebook de COF Pina

El vespre va ser el torn pel sopar a la fresca i pel Concurs de Playback, amb molta participació i molt de sentit de l’humor a l’hora de desfressar-se i cantar (ni que sigui en playback).

Les festes de Pina continuaren el diumenge 27 amb el tradicional berenar juvenil a base d’ensaïmada i xocolata. Desenes de joves, i no tant joves, assistiren amb la seva tassa i el pijama posat per a l’ocasió . Després d’això , a les onze, va començar la carrera solidària a benefici dels refugiats sirians, de 3,7 quilòmetres , en què van participar uns 150 atletes, i que va permetre recaptar 1225 euros.

Redacció Noticiari es Saig

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: