100 dies d’Ajuntament a l’especial del diari Última Hora

destacatalgaidaAquest cap de setmana el diari Última Hora publicava un especial sobre els 100 dies de governs a tots els municipis i una d’elles ha estat el poble d’Algaida. En una pàgina, a més de l’entrevista, també es pot veure una caricatura de la batlessa feta per Bibi.

“El diàleg entre tots ens durà a millorar el municipi” aquest és el titular de l’entrevista que signa Joan Socies, i que pronuncia en el context de com viu la situació de ser la batlessa d’un govern en minoria. Mulet afirma que ella ha “format part de dos equips de govern amb majoria absoluta i mai no era conscient que la tengués” per continuar afegint que “tampoc no he canviat la manera de fer feina”.

Entre les coses positives de la situació de l’Ajuntament d’Algaida, destaca que el deute del consistori no és molt gran (1.329.416 € a 31/12/2014), fruit de la bona gestió de l’anterior equip de govern. I en els aspectes negatius en destaca la manca de recursos humans que, segons la batlessa requereixen que la ciutadania sigui conscient que el poble és de tots i s’impliqui.

El pressupost per aquest 2015 de l’Ajuntament d’Algaida és de 3.637.154,34 €, (un 2,72 % menys que el de 2014), el qual dividit entre 5354 habitants (cens de 2014), suposa una despesa de 679,33€ per persona.

La batlessa pensa que la transparència i la participació ciutadana ha de créixer. Així i tot reconeix en l’entrevista que “tenim uns veïns i un poble molt participatiu”. Prova d’això n’és el fet que les entitats i associacions del poble s’han implicat en la comissió organitzadora del actes que serviran per honorat la figura de Ramon Llull.

Preparar l’Any Ramon Llull a Algaida per donar a conèixer el municipi a tots els nivells és dels objectius destacats a l’entrevista per Maria Antònia Mulet, als quals s’ahn d0afegir la millor de la recollida de residus i l’ampliació d’un parc verd amb accés a tothom, i millorar la transparència i la participació de la ciutadania a l’Ajuntament. L’altre projecte a destacar és l’anhelada ronda de circumval·lació que s’espera es pugui materialitzar aquesta legislatura.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.