Dimecres, desembre 6, 2023
AlgaidaEsports

No hi haurà futbol aquest cap de setmana als camps de les Illes Balears

Foto: Federació de Futbol de les Illes Balears

La Federació Balear de futbol ha emès un comunicat on comunica que ajorna tots els partits de futbol i de futbol sala prevists per aquest cap de setmana, tant del futbol base com del futbol amateur fins a la Tercera Divisió.

La Federació de Futbol de les Illes Balears ha expressat en un comunicat la seva màxima preocupació amb els darrers esdeveniments relacionats amb les agressions als àrbitres a les nostres competicions i la nostra enèrgica condemna a tota mena de conducta violenta a l’esport.

En aquest sentit, la FFIB llança un missatge inequívoc de suport a tot l’estament arbitral balear que ha pres la determinació, com a mesura de protesta, de no xiular aquest cap de setmana.

Els àrbitres, en totes les categories, han de dirigir en un context de plenes garanties, cosa que requereix la conscienciació de tots els agents del futbol i de l’esforç de les autoritats competents en matèria de seguretat perquè mai més es tornin a donar situacions com la viscuda pel nostre col·legiat Joan Miquel Reus el cap de setmana passat.

En aquesta iniciativa de suport i defensa als àrbitres, la FFIB ha decidit que s’aturin totes les competicions sota el paraigua d’aquesta federació, inclòs el futbol sala, més enllà de les categories de Tercera RFEF i Regional Preferent. És a dir, la FFIB decideix ajornar la jornada d’aquest cap de setmana no només a les categories que han estat sol·licitades pel col·lectiu arbitral, sinó totes i cadascuna de les categories sense excepció que siguin dependents i delegades d’aquesta federació. Aquesta mesura ha trobat el total suport des de la RFEF a la figura del seu president Luis Rubiales i del CTA per mitjà de Luis Medina Cantalejo.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

%d