Dimecres, novembre 29, 2023
AlgaidaCulturaEs saigFestes

Compartiu les festes amb l’etiqueta #festesalgaida15

Avui dijous comencen les festes de Sant Jaume. L’Ajuntament ja ha repartit el programa però si no us ha arribat recordau que el teniu al costat dret d’aquest noticiari. Teniu present també que hi ha canvis en la recollida dels fems que serà a la 1 de la matinada i no a les 17 hores, tal i com anuncia el programa de festes, al qual en algunes cases, s’ha repartit amb una còpia explicativa del canvi. A altres indrets del poble, han arribat els programes però no l’explicació.

Des d’aquí us demanam que aquest dies faceu festa amb alegria, respectant l’espai de tots, continuant amb el reciclatge i fent ús dels banys públics que l’Ajuntament habilitarà a tal efecte durant les festes.

cossiers_algaidajoveEnguany hi ha dues novetats importants. La primera és la proposta de l’Associació Algaida Jove que ha tengut la iniciativa de vendre aquestes camisetes i que ens demana, tal i com podeu veure en la imatge, que les duguem el dia del quadrat i decorem finestres i balcons amb els colors dels cossiers: verd, groc i vermell. Si no sabeu com, des d’aquí us proposam que reutilitzeu els mocadors per anar a la Pau.

L’altra novetat és des d’aquest noticiari, que ens hem sumat a les festes canviat la capçalera de les portes per les paperines de plaça, volem fer un seguiment de les festes i per això vos demanam que quan pengeu fotos a les vostres xarxes socials utilitzeu l’etiqueta.

D’aquesta manera podrem publicar-les al noticiari i que molta més gent ho pugui seguir.

Redacció Noticiari Es saig

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: