L’Ajuntament posa en marxa tallers per ajudar als pares i mares

tallerspares2016

Foto: Ajuntament d’Algaida 

L’Ajuntament d’Algaida ha posat en marxa uns tallers de tècniques d’estudi i habilitats socials per a mares i pares que començaren ahir dimecres a la nit amb un notable èxit de participació.

Aquests tallers sorgeixen “arran de la detecció de les necessitats reals dela pares i mares de saber com ajudar als seus fills a fer els deures de forma més eficaç i autònoma”, apunta la regidora de Serveis Socials, Catalina Fullana.

Fullana explica que “els objectius d’aquest programa són proporcionar eines als pares i mares per poder fer front a les necessitats educatives dels seus fills i filles”. “Es tracta de què puguin proporcionar una base per aconseguir la seva autonomia en hàbits i tècniques d’estudi, millorant així el seu rendiment acadèmic i desenvolupament social”, afegeix.

Els tallers, que se celebraran cada 15 dies, estan organitzats en tres blocs temàtics independents per tal que cada família es pugui inscriure en el que consideri adient i s’adapti a les seves necessitats.

Els blocs són “Els hàbits d’estudi”, on es planteja què són hàbits d’estudi, quins tenen els fills i com millorar-los. El segon bloc és “Les tècniques d’estudi”, taller en què s’aprofundeix en la comprensió lectora, els resums, els esquemes, els mapes conceptuals i altres eines i tècniques per a afrontar els exàmens. Finalment, el tercer bloc és “Les habilitats socials”, on es parla dels estils de comunicació, la resolució de conflictes de manera assertiva i la motivació i autoestima.

Redacció Noticiari es Saig 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.