Dissabte, setembre 30, 2023
AlgaidaEsportsPinaRanda

Crònica esportiva del primer cap de setmana de desembre

resultatsesportius_des16_01

Derrota del Pina davant el líder per 3 gols a 1 dins el camp del Baleares sin fronteras a Son Moix. El gol piner el va fer en Joan Morey com podeu veure en aquesta jugada que teniu en el vídeo següent:

Els grans del CE Algaida no feren un bon partit contra el Sóller. A a la primera part pràcticament no arribaren a la porteria contrària i els de la vall marcaren en una jugada embolicada a dins l’àrea de l’Algaida. Només començar la segona part, els sollerics tornaren a marcar amb una bona combinació de la línia ofensiva del Sóller. A partir d’aquí, els algaidins feren una passa endavant i jugaren quasi la totalitat de la segona part dins la part del camp que defensaven els visitants, però sense la sort del gol.

Les nines de l’Algaida aconseguiren una victòria contundent contra l’equip del Collerense. La superioritat de les algaidines es feu present ja a la primera part. La nota negativa del partit ha estat la lesió de la jugadora de l’Algaida Aina Albertí, però sembla que no serà tan greu com es pensava. Els quatre gols de les nines de l’Algaida els va fer na María del Mar Barceló.

Els juvenils no varen poder puntuar dins el camp del Sineu. El partit va estar condicionat per un gol que va rebre l’Algaida al principi del partit i per l’expulsió d’un jugador algaidí, per doble targeta groga (una a la primera part i l’altra a principis de la segona). Malgrat aquest contratemps es pot considerar que els juvenils de l’Algaida feren un bon partit, varen lluitar molt, intentat en tot moment jugar la pilota i creant nombroses ocasions de gol que no es pogueren materialitzar.

Els cadets de l’Algaida tampoc guanyaren dins El Molinar. La primera part dels algaidins no ha estat molt bona i a la segona la sort no ens ha acompanyat gens. Els gols dels locals foren d’un de penalti i l’altre fou en pròpia porta algaidina. No hi hagué sort a la poryteria contrària, ja que els algaidins tingueren fins a quatre ocasions ben clares, a més d’estavellar fins a tres pilotes al pal de la porteria contrària.

Derrota també dels infantils algaidins contra l’equip ciutadà del Santa Catalina. Els locals estan a la part alta de la classificació i l’Algaida només ha tingut onze jugadors disponibles, sense possibilitat de poder fer cap substitució. L’actitud dels algaidins fou  molt bona i feren tot el que podien i un poc més per no perdre la cara al partit. Ànims.

L’Aleví B de l’Algaida no han pogut puntuar en la seva visita a S’Arenal, un dels equips de la part més alta de la classificació. Els locals foren molt superiors als alevins, que cal dir que lluitaren tot el partit dins les seves possibilitats. Els gols algaidins els feren en Sebastià Nolla i en Tomeu Buñola.

També hi hagut victòries destacades. La primera fou la de l’Aleví A, els campions que duen guanyant tots els partits de la temporada, i que demostraren tot el repertori de virtuts: defensa ordenada, gestió de la pilota al mig del camp, capacitat ofensiva, competitivitat… tot un luxe veure’ls jugar. Els gols algaidins els feren en Joan Miquel Hernández, Joan Fiol, Jaume Ignasi Sampol (2), Álvaro Palou i Toni Sitjar.

Victòria també dels Benjamí A de l’Algaida, que aquesta setmana imposaren el seu joc dins Manacor. El partit va estar dominat totalment pels algaidins, que tornaren a demostrar solidesa defensiva, a més de fer un joc amb que no condicionava en cap moment la seva vocació ofensiva. Els gols algaidins foren fets per en Baltasar Sales (3) i en Toni Mudoy (2).

Derrota dels prebenjamins davant el CIDE dins el seu camp. El primer objectiu d’aquest equip és la formació tant esportiva com humana, i per altra banda, aprendre dinàmiques de competició. El gol de l’Algaida el va fer en Jaume Cortés.

I els Trotadors?

Aquest cap de setmana s’ha pogut realitzar la Travessa de la Serra gràcies a la col·laboració de moltíssims de Clubs de Mallorca. Una cursa molt esperada i per la qual es preparen molts d’atletes durant tot l’any. Enguany es va disputar amb 2 distàncies. La Trail de 127 kms i la mitja Trail de 57 Kms.

A la versió llarga  hi trobàrem en Jose Terronés que va aconseguí finalitzar la cursa i amb un temps de 21:35:08, la qual cosa  li va permetre aconseguir la 35a posició final i la 19a dins M-40.

A la mitja marató, fou on hi hagué una important participació Trotadora. La primera gran alegria va ser la victòria absoluta de la cursa de l’algaidí i soci Trotador Biel Gomila que, a la fi, pareix estar totalment recuperat de la lesió que l’ha acompanyat aquests darrers mesos. Gomila aconseguí la victòria amb un impressionant temps de 5:48:35 per a recórrer els 57 kms de muntanya

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

La trotadora Sara Jarillo, que gràcies al gran esforç i entrenaments dels darrers mesos va aconseguir la segona posició absoluta en la categoria de dones. Jarillo va finalitzar la cursa amb un temps de 7:52:26 i a part de la segona posició dins la seva categoria ascendí al lloc 51è de la general.

En Llorenç Vallespir acabà amb un temps de 8:19:48 i es col·locà a la 79a posició de la general i el 28è dins M-40. Amb 8:50:37 arribà el trotador Jose Manuel Anguita, a la posició 134 i la 52a dins M-40; seguit dels joves Pere Puigserver que arribava amb un temps de 8:55:07 i Pau Gil, amb un temps de 9:22:09 acabant en 5a i 6a posició respectivament de la categoria M23. El proper Trotador en creuar meta era en Jose Maria Pastor, amb un temps de 11:31:35 i aconseguint la molt meritòria 7a posició dins M55. Malauradament, en Yacob Galan i en Joan Gelabert no pogueren acabar la cursa per diversos motius.

Pel que fa a l’altra competició important del cap de setmana, ahir diumenge es va celebrar la cursa BTT Volta a Sant Salvador. Es tractava d’una cursa tipus marató amb 2 distàncies: 28kms o 56kms (1 o 2 voltes al circuit). El circuit és, probablement, un dels més bells de tots els que es disputen actualment a Mallorca, amb constants pujades i baixades dures sense deixar descansar les cames.

15356591_1776332152630607_3827897246537240324_n
Foto: Tòfol Noguera (Trotadors.es) 

A la distància curta hi participà el soci Trotador Miquel Gelabert, qui entrà dins el TOP 10 de la cursa, i arribà en 9a posició amb un temps de 1:29:41.

A la versió llarga, el trotador més ben classificat va ser en Javier Pascual, que acabà el 32è de la general amb un temps 3:13:37. El segon classificat fou el seu company Miquel Pou, que aconseguí finalitzar a la 42a posició amb un temps de 3:20:15.

El proper algaidí va ser en Teo Salas, que acabava en la posició 57a i amb un temps de 3:33:12.  Després el trotador Juan Sastre, amb un temps de 3:46:31 i aconseguia la posició 66a.

En Bernat Capellà s’havia inscrit a 2 voltes, però degut a problemes mecànics va fer només una volta, amb la qual cosa no va puntuar a la classificació general. Així i tot el seu temps a 1 volta fou 1:45:33, el mateix cas que l’algaidí Andreu Trobat que va entrar a 1 volta amb un temps de 2:13:32.

Redacció Noticiari es Saig 

 

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: