Dilluns, desembre 4, 2023
AlgaidaEs saigPinaRanda

Canvis al noticiari. Des d’ara serà essaig.cat

nouwebessaigJa fa gairebé dos anys que iniciàrem aquest camí digital, amb l’objectiu de donar resposta immediata a les necessitats de l’actualitat del nostre municipi. El resultat ha estat molt positiu i no deixa de créixer la quantitat de gent que mira i consulta aquest digital. De nou gràcies.

Haureu vist que aquests dies hem anat provant coses noves. Amb motiu del canvi d’any i a les portes de les festes de Sant Honorat i Sant Antoni, hem decidit fer una passa més i hem apostat per tota una sèrie de millores que esperam siguin del vostre interès. L’objectiu és reforçar la nostra marca de premsa forana, de mitjà de proximitat, i que no sembli que digital i revista en paper són mitjans diferents

Per això, des d’avui l’accés al web del noticiari passa a ser essaig.cat. Igualment les notícies que es comparteixen a les xarxes socials, es faran amb el domini propi i no amb el de noticiariessaig.wordpress.com com s’havia fet fins ara.

Les xarxes socials també han canviat el nom. Tant la pàgina de facebook, el perfil de Twitter com el perfil d’Instagram, ja duen el nou domini essaig.cat a la informació i al respectiu nom d’usuari.

Sense canviar del tot, hem apostat per uns canvis (tipografia, colors, capçalera, etc) dirigits a comptar amb un disseny més clar i net. Treballam per seguir traduint tot aquests continguts que encara no estan en català, però esperam que aviat hi estiguin completament.

Hem incorporat i hem dissenyat el web per al sistema AMP (Accelerated Mobile Pages), que pretén agilitzar el temps de càrrega en dispositius mòbils de publicacions de notícies i permet que els resultats apareguin de forma més “intel·ligent” en els resultats de cerca. Es tracta d’un estàndard que utilitza Google i que marcarà el futur de les notícies digitals.

Ja no hi haurà publicitat de wordpress. Aquesta ha estat eliminada gràcies a la millora del servei. Es Saig continua sent una revista que, de moment, no es finança amb publicitat comercial, encara que mantenim i acceptam la institucional, gràcies a la qual, en part, podem mantenir el nostre servei.

Allò que no canvia és l’adreça a la qual ens podeu enviar les vostres notícies i imatges per a publicar-les al digital. Aquesta adreça és: noticiari@essaig.cat.

En nom de tots els qui feim es Saig, esperam que us agradin els canvis i no deixeu de visitar-nos i de llegir-nos en paper i en digital. Que tinguem unes bones festes de Sant Honorat i Sant Antoni.

Redacció essaig.cat 

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: