Divendres, setembre 29, 2023
AlgaidaBenestarEducacióPinaRandaServeis Socials

L’Ajuntament agraeix a La Caixa la seva ajuda a projectes socials

L’obra Social de La Caixa va donar una ajuda a l’Ajuntament d’Algaida per tal de donar suport a diferents projectes socials.

Concretament, els infants amb necessitats econòmiques van rebre suport escolar dues vegades per setmana. També s’ha pogut ajudar a les famílies amb infants en diferents mancances com ara beques menjador, llibres, material escolar, ulleres, entre altres necessitats.

Així mateix, durant el present curs 2016-2017,  s’ha programat un taller de tècniques d’estudi i d’habilitats socials per a pares i mares d’alumnes de primària, centrat en les habilitats educatives, els hàbits i tècniques d’estudi, aspectes base per fomentar l’èxit acadèmic i social dels nostres infants.

Els objectius d’aquest programa són proporcionar eines als pares i les mares per poder fer front a les necessitats educatives dels seus fills i filles, poder-los proporcionar una base per a aconseguir la seva autonomia en hàbits i tècniques d’estudi, millorant així el seu rendiment acadèmic i desenvolupament social.donaciolacaixa

En un comunicat remès, la regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament d’Algaida vol fer públic el seu agraïment a l’Obra Social La Caixa per la donació rebuda que va permetre executar dos projectes a finals del 2015 i durant tot el 2016.

A la imatge, la regidora de Benestar Social, Catalina Fullana i la batlessa d’Algaida, Maria Antònia Mulet, lliuren una placa d’agraïment a la directora de l’Oficina CaixaBank d’Algaida, Margalida Pericàs Riera.

Redacció Noticiari es Saig 

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: