Dimecres, desembre 6, 2023
AlgaidaEconomiaPinaRandaTreball

L’Ajuntament incorpora una agent d’Ocupació i Desenvolupament Local

L’Ajuntament d’Algaida ha incorporat una agent d’ocupació i desenvolupament local (AODL) que tendrà com a funció principal «col·laborar en la promoció i implantació de polítiques actives i foment de l’ocupació i l’orientació per a la generació d’activitat empresarial, dins un marc de sostenibilitat, equitat i visió de gènere». Els AODL són treballadors contractats per les corporacions locals o entitats que en depenen o que hi estan vinculats.

aodlalgaidaEn el cas d’Algaida, l’Ajuntament s’ha acollit a una subvenció per a la contractació d’Elvira Salom, que des de fa unes setmanes ja exerceix com a AODL d’Algaida. Per a aquesta contractació la Conselleria de Treball, Comerç i Indústria subvenciona el 80 per cent i l’Ajuntament es fa càrrec del 20 restant.

La batlessa d’Algaida, Maria Antònia Mulet, explica que «fa uns anys ja vàrem tenir un agent de desenvolupament local que va fer molt bona feina i ara estem molt satisfets de poder tornar a tenir aquesta figura fent feina en la promoció econòmica i turística i d’ocupació del municipi».

El projecte del municipi d’Algaida inclou quatre àmbits d’actuació generals:

  • Diagnosi socioeconòmica del municipi
  • Polítiques actives d’ocupació
  • Foment de la cultura emprenedora, suport en la creació d’empreses i el seu manteniment i promoció del comerç local
  • Inserció laboral de col·lectius desafavorits.

El contacte amb l’AODL a l’Ajuntament d’Algaida és de dilluns a divendres de 8 a les 15 hores o a través del correu electrònic aodl@ajalgaida.net

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

%d