Dilluns, desembre 4, 2023
AlgaidaEsportsPina

Crònica futbolística del cap de setmana

Setmana no gaire bona pel que fa als resultats esportius dels equips del nostre poble, on hi ha hagut tres victòries, un empat i cinc derrotes.

Victòria del Pina CF dins el camp de l’Alqueria per 2 gols a 4. El partit va començar amb un gol dels locals. Al final de la segona part, va marcar Joan Llompart. Després fruit d’un penal, Joan Morey marcaria el primer dels dos gols que va fer durant el partit i quasi al final Juan Diego Gomes va marcar el darrer gol, per bé que els de l’Alqueria a finals del partit fessin el definitiu 2 a 4.

Victòria del Benjamí A del Club Esportiu Algaida, ja que els assegura el segon lloc i el millor coeficient de la categoria que els permetrà disputar el Campionat de Mallorca i ascendir a Primera. En el partit de Cala d’Or els algaidins s’avançaren en el primer quart i en el darrer quart sentenciaren el resultat. Els gols de l’Algaida els feren Miquel Angel Fernández, Baltasar Sales (2) i Joan Nicolau. Des d’essaig donam l’enhorabonaals tècnics, jugadors, familiars i seguidors de l’equip.

I seguint amb les victòries, destacada la del Benjamí B fent una gran acabament de temporada. En el partit contra S’Horta es tornà a evidenciar el bon joc que pot fer l’equip Els gols de l’Algaida els feren Arturo Palou (2), Vlad Daniel (3), Andreu Fiol i Tomeu Vanrell.

Empat a un gol entre els Infantils de l’Algaida i els de Sant Marçal. Els algaidins s’avançaren en el marcador en la segona part mitjançant un gol de Marc Rando, però els de Sant Marçal empataren amb un gol de molt bella factura. Final de temporada pels infantils de l’Algaida que han fet una excel·lent segona volta, aconseguint la novena posició i 46 punts. Enhorabona!

Derrota dels grans del CE Algaida. Els algaidins estaven en avantatge en el marcador al final de la primera part. Just en començar la segona part, els de Santa María, empataren amb un gol en pròpia porta dels algaidins, si bé els algaidins aconseguiren posar-se 3 a 1 en el marcador. L’expulsió d’un jugador de l’Algaida per doble amonestació groga, fou aprofitat pels de Santa María. Els gols de l’Algaida els feren Llorenç Gil (2) i Josemi Ortega.

Tampoc hi ha bones notícies dels Cadets del Club Esportiu Algaida en el seu desplaçament a Campanet. El joc gairebé sempre va estar dominat per l’Algaida, però el Campanet fou més efectiu de cara a porteria. Per dues ocasions fetes per Joan Cerdà i Adrià Pujol, els algaidins s’avançren en el marcador, però un gol en pròpia porta, dos gols a pilota aturada (un de falta i l’altre de penal) i un quart gol mitjançant un excel·lent xut des de fora de l’àrea, varen fer que els de Campanet guanyaren el partit.

resultatsesportius0517_3

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: