Dimecres, desembre 6, 2023
AlgaidaSuccessos

Accident del bus de línia al carrer de la tanqueta

Noticia actualitzada a les 18:30 hores

S’ha produït un accident fa pocs minuts en el tram del carrer de sa Tanqueta, juntament amb el carrer de ses escoles. Per causes que encara es desconeixen, el conductor del bus de línia del TIB ha perdut el control del vehicle i ha ferit un senyal i ha arrabassat dos pals de cablejat. Per unes hores el carrer de sa tanqueta ha quedat tancat a la circulació entre aquest tram i el carrer de s’Arraval.

El sinistre ha afectat el cablejat de telefònica i enllunenat públic. Els serveis estan avisats i des dels serveis municipals i locals s’està treballant per restituir tot els elements i serveis afectats. També s’està a l’espera de què una grua s’endugui el bus i pugui retornar la normalitat.

A preguntes d’aquest digital, la batlessa Maria Antònia Mulet ens ha confirmat que no hi ha ferits.

Cap a les 17: 30 hores, el trànsit rodat d’aquest tram ha quedat obert a la circulació. El bus ha estat retirat així com tots els desperfectes.

Treballadors de Gesa està fent feina i col·locaran un nou pal d’electricitat avui mateix sense interferir a la circulació i l’empresa Telefònica ja estan avisats.En principi la sortida del pàrquing del carrer Tanqueta es farà per l’entrada.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

%d