Dilluns, octubre 2, 2023
AlgaidaCulturaEconomiaFestesPinaRandaTurisme

VI Fireta de Maig (inclou galeria de fotos)

Com és habitual el darrer cap de setmana de maig, a Algaida se celebra una fira d’artesania i oportunitats, organitzada per l’Ajuntament d’Algaida, l’Associació d’Artesania Algaida Pina i Randa i l’associació de comerciants i empresaris del municipi. Enguany, s’ha optat per una fira de tot el dia amb diferents espais: l’espai de la Fira d’Artesania, on els artesans del municipi promocionaren i vengueren productes artesans i agroalimentaris; l’espai de la Fira d’Oportunitats, on els comerços del poble participants aprofitaren per liquidar els seus productes d’estoc amb descomptes especials i preus molt rebaixats; i l’espai de productes reciclats i ecològics, en el qual es pogueren veure i comprar productes reciclats amb enginy a l’espera d’una segona vida útil.

18699840_806767162821254_1225912481375984947_nEn aquest dia de fira de maig, també es donà a conèixer la guanyadora del premi de la Campanya de Primavera #jocompralmeupoble, que durant l’últim mes han impulsat l’Ajuntament i l’Associació de Comerç i Empresa del Municipi, i que consisitia en un viatge per a dues persones a Bilbao. La guanyadora és na Catalina Capella!! El premi l’ha donat la Perruqueria Maria Oliver! Enhorabona!!!

Redacció essaig.cat 

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: