VI Fireta de Maig (inclou galeria de fotos)

Com és habitual el darrer cap de setmana de maig, a Algaida se celebra una fira d’artesania i oportunitats, organitzada per l’Ajuntament d’Algaida, l’Associació d’Artesania Algaida Pina i Randa i l’associació de comerciants i empresaris del municipi. Enguany, s’ha optat per una fira de tot el dia amb diferents espais: l’espai de la Fira d’Artesania, on els artesans del municipi promocionaren i vengueren productes artesans i agroalimentaris; l’espai de la Fira d’Oportunitats, on els comerços del poble participants aprofitaren per liquidar els seus productes d’estoc amb descomptes especials i preus molt rebaixats; i l’espai de productes reciclats i ecològics, en el qual es pogueren veure i comprar productes reciclats amb enginy a l’espera d’una segona vida útil.

18699840_806767162821254_1225912481375984947_nEn aquest dia de fira de maig, també es donà a conèixer la guanyadora del premi de la Campanya de Primavera #jocompralmeupoble, que durant l’últim mes han impulsat l’Ajuntament i l’Associació de Comerç i Empresa del Municipi, i que consisitia en un viatge per a dues persones a Bilbao. La guanyadora és na Catalina Capella!! El premi l’ha donat la Perruqueria Maria Oliver! Enhorabona!!!

Redacció essaig.cat 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.