Dilluns, desembre 4, 2023
AlgaidaEsportsPina

Crònica esportiva del cap de setmana

les competicions van arribant al seu final i per tant es juguen menys partits. No obstant això, aquí en teniu la crònica.

resultatsesportius0517_4

Victòria del Pina CF en partit disputat ahir diumenge a n’es Figueral contra el Montaura, segon classificat de la categoria, i que va finalitzar 4-3 a favor del Pina CF. Els gols piners els feren en Juan Diego Gomes i Joan Llompart (3). Cal fer constar que l’equip piner va rebre 8 targetes grogues davant les 2 que va rebre el Montaura.

Igualment aconseguiren els tres punts de victòria els amateurs del CE Algaida en la seva visita a Porto Cristo. El partit va començat amb un joc de molt de contacte per part dels locals, però en una gran jugada individual del davanter de l’Algaida va aconseguir marcar. tanmateix s’arribà al descans  ambempat a un gol. A la segona part l’Algaida va fer una sèrie de variacions tàctiques i afegí més velocitat al seu joc, això ha fet que comencessin ha arribar les ocasions de gol que es varen materialitzar  quan faltaven poc minuts per acabar al partit. Els dos gols de l’Algaida els va fer en Llorenç Gil.

I seguint amb les victòries, també cal destacar la dels cadets en el seu darrer partit de la temporada. Ho feu per golejada contra els de la vall de Sóller, en un partit molt dominat ‘els algaidins. Els gols de l’Algaida els feren en Bernat Llompart, Tomeu Tomàs, Álvaro Acedo, Toni Oliver, Miquel Servera i Guillem Pou. Gran temporada la que han fet els cadets de l’Algaida, aconseguint la novena posició en la classificació de la seva categoria. Enhorabona a tots!!!

Molt bon darrer partit de la temporada de l’Aleví B del Club Esportiu Algaida contra els del Pla. El primer en marcar fou l’Algaida en el minut 14”. En el tercer quart els visitants, marcaren dos gols en dos minuts, però l’Algaida s’hi posà de valent i acabaren per marcar dos gols més fins al definitiu 3 a 2. Els gols algaidins els feren Saad Benmerzoug, Llúcia Pujol i Miquel Angel Massanet. Enhorabona als tècnics, jugador, familiars i seguidors de l’equip Aleví B de l’Algaida per la feinada feta durant tota la temporada, cal recordar que per molts dels integrants de l’equip, ha estat la primera vegada que participaven en una competició oficial. Felicitats i que la temporada que ve s’aprofiti la feina feta en aquesta.

La resta de partits varen acabar amb derrotes pels equips algadins. Gols a balquena en el darrer partit partit de la temporada del Juvenil del Club Esportiu Algaida en la seva visita a Gènova, on malauradament en va encaixar més dels que l’equip algaidí va marcar. L’encontre fou el típic partit, on els tècnics dels dos equips permeteren llicencies als seus jugadors. Els gols algaidins els han feren Tomeu Muñoz (5), David Martínez i Tomeu Pou. Al Juvenil de l’Algaida ara els toca descansar, després d’una temporada molt llarga, amb molta feina a les seves cames i han aconseguit la novena posició en la classificació. enhorabona a tots!!!

Injust resultat l’aconseguit pel Benjamí A de l’Algaida contra el Porto Cristo. El partit ha estat dominat pels algaidins, mentre que els visitants han basat el seu joc amb la seva superioritat física, que no de joc. Fou l’Algaida, amb un xut de Joan Nicolau, el que va aconseguit marcar primer, aprofitant una de les nombroses ocasions de gol que havia generat, els visitants per la seva part, empataren mitjançant una contra. L’Algaida va seguit dominat i creant ocasions però la sort va estar de la part dels de Porto Cristo que aprofitaten una ocasió per fer el seu segon gol. Ara toca preparar la disputa del Campionat de Mallorca.

Els més petits de l’Algaida visitaren al Binissalem que és el tercer classificat del grup. Els primer en marcar foren els algaidins mitjançant un gol de Guillermo da Rosa quan gairebé nomes es duia un minut de partit. Els locals espitjaren molt en el segon quart hi aconseguiren capgirar el marcador al seu favor.

18767633_1855400361390452_7386815932334944491_nI els Trotadors?

Miquel Pou Barceló (a l’esquerra de la fotografia obtinguda del facebook dels Trotadors) competia aquest cap de setmana a la BTT Consolació (Santanyí ) i va fer un temps de 1:02:01 quedant en la posició 23.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: