Dilluns, desembre 4, 2023
AlgaidaPinaRandaTreball

Augmenta l’atur a l’octubre a Algaida amb un 4,52 % (8 persones) respecte el mes anterior.

L’atur apuja al mes d’octubre a Algaida un 4,52 % respecte del mes de setembre: La xifra 14 persones han perdut la feina però altres sis n’han trobat donant com a resultat un saldo negatiu de 8 persones en atur més que el mes anterior inscrites al SOIB. La xifra de persones d’Algaida, Pina i Randa inscrites al SOIB apuja fins als 185. Durant l’octubre, han perdut la feina dins el sectors d’edat més grans de feina i a diferència del 2016, l’escassa creació de llocs de feina s’ha dins el sector de joverns menors de 25 anys. A continuació totes les dades

taulaatur_OCT17

Si comparam aquestes dades amb les de fa un any, hi havia 224 persones aturades al nostre municipi, el que suposa una variació del 17,41 % menys de persones apuntades al SOIB que el mateix mes d’octubre de 2016.

TAULASS_OCT17

A Algaida el nombre d’afiliats a la Seguretat Social apuja als 1213, això són 82 persones més afiliades a la Seguretat Social que fa un any.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: