Divendres, desembre 1, 2023
AlgaidaEducacióMedi ambient

La patrulla verda torna a l’acció

La «Patrulla verda», integrada enguany per alumnes de 2n d’Educació Primària del CEIP Pare Bartomeu Pou, ha tornat a sortir aquests dies pels carrers d’Algaida per tal de vetllar per les pràctiques cíviques i fomentar la convivència ciutadana, amb l’objectiu final d’aconseguir tenir un municipi més net. Aquesta campanya està dirigida a la població en general, però per tal de donar-li més repercussió i a l’hora conscienciar als infants del municipi sobre la importància de tenir bones pautes de comportament per tal de conviure en societat, s’ha creat la coneguda com a «Patrulla Verda», que sortí per primera vegada l’any passat.

Enguany la «Patrulla» ha deixat papers a tot allò que es consideren vulneracions de la convivència cívica on s’advertia que havien estat multats «per no complir una de les ordenances municipals del teu municipi». Pintades a les parets, cotxes mal aparcats o excrements de cans, entre altres, han estat algunes de les vulneracions que s’ha trobat la patrulla.

“Després de l’experiència de l’any passat, hem volgut donar que la patrulla tengui continuïtat perquè, a banda de conscienciar i fer visibles les bones pràctiques cíviques per a tothom, pensam que feim que els més petits del poble prenguin consciència sobre la importància de respectar les normes bàsiques de convivència”, explica el regidor de Medi Ambient, Gabriel Vidal.

Els integrants d’aquest grup de vigilància, també han entrevistat als veïnats del municipi per conèixer quines són les seves pràctiques per contribuir a la convivència i a tenir un municipi més net.

Redacció essaig.cat 

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: