Dilluns, desembre 4, 2023
Algaida

Algaida dedica el calendari de 2022 al patrimoni del municipi.

L’Ajuntament d’Algaida ha tornat a repartir aquests dies per totes les cases del municipi el calendari que cada any reparteix prepara la regidoria de Cultura.

L’any 2022 el fil conductor són imatges històriques d’Algaida, Pina i Randa, amb l’objectiu de continuar difonent el ric patrimoni arquitectònic i artístic dels tres pobles.

La fotografia de Randa que l’il·lustra és obra de Joan Capellà Galmés; les imatges de Pina han estat cedides per Bernat Servera Ribas i les d’Algaida són procedents de l’estudi Algaida en els treballs del Certamen del Seminari de Sant Pere, de Miquel Puigserver Pou (1929-1930) dels investigadors Rafel Mas Tous i Pere Fullana Puigserver, amb la col·laboració de Jaume Jaume i Oliver una comunicació presentada a les I Jornades d’Estudis Locals del Municipi d’Algaida 2021.

El calendari s’ha repartit per tots els domicilis durant la darrera setmana de l’any. Els titulars de les bústies de correus de fora vila podran passar a recollir-lo per les Oficines Municipals de la Casa de la Vila a partir de dimarts dia 28 de desembre, en horari d’oficina de 8.30 a 14.00 h.

Si estau interessats a veure tots els calendaris que des de l’any 2000 ha editat l’Ajuntament, els teniu tots disponibles en format digital a l’ADMA (Arxiu Digital de Municipi d’Algaida), a l’adreça http://www.adma.cat i entrant a les seccions Arxiu Municipal > Col·lecció Local > Calendaris.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: