Dimarts, desembre 5, 2023
AlgaidaTrànsit

Obert el nou aparcament públic al carrer de sa Tanqueta

Un mes més tard del previst per mor de les pluges, avui 30 de desembre, s’ha obert el nou aparcament públic al carrer de sa Tanqueta que té capacitat per uns 250 vehicles, més dels que estaven prevists inicialment.

Es tracta d’un solar que ha llogat l’Ajuntament per tal de donar solució a la manca d’aparcament a la zona del recinte escolar i al centre del nucli urbà. Aquest aparcament dona resposta a la pèrdua de places que hi havia a l’altra banda del carrer i que ara està en obres per l’obertura d’un nou vial.

Amb la posada en marxa del nou aparcament, l’Ajuntament ha decidit suprimir les places del carrer de sa tanqueta abans de l’entrada del centre escolar. En declaracions en aquest digital, la batlessa Maria Antònia Mulet ha afirmat que amb la retirada d’aquestes places l’objectiu és donar “més amplitud i visibilitat al carrer i millorar la seguretat de les rutes escolars”. A més a més s’ha obert una obertura per als vianants a devora l’entrada del CEIP Pare Bartomeu Pou per facilitar-ne l’entrada i la sortida directa i evitar que la gent hagi d’utilitzar l’entrada dels cotxes.

La creació d’aquestes bosses d’aparcament és una de les accions previstes en el pla de mobilitat sostenible del municipi d’Algaida. Aquest espai se suma al del carrer Antoni Maura habilitat al mes de setembre de 2019.

Redacció essaig.cat.

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

%d