Divendres, desembre 1, 2023
AlgaidamobilitatPina

La línia de Bus Lloret-Palma passarà i farà aturades a Pina i Algaida.

A partir de demà dimarts dia 20 de novembre de 2018, la línia 400 del TIB entre Lloret i Palma modifica el seu recorregut amb la novetat que inclou Algaida al trajecte. Aquest fet suposa una nova connexió de transport públic entre Algaida i Pina.

La línia 400 que actualment connecta Lloret i Pina amb Palma passant per ses Olleries, s’Hostalot, Son Ferriol, Pla de na Tesa i es Pont d’Inca, canvia el seu recorregut a partir de dimarts 20 de novembre per oferir als usuaris un trajecte més directe a través d’Algaida i la carretera Ma-15. D’aquesta manera, s’espera una reducció del temps de recorregut entre Lloret i Palma de fins a 15 minuts.

El nou servei, a banda de comptar amb nous horaris de pas, també suposa una ampliació de l’oferta els capvespres, amb una expedició més d’anada i una de tornada per a tots els dies de la setmana. Així, de dilluns a divendres es passa de 6 a 7 expedicions en cada sentit, oferint la darrera sortida des de Palma a les 21:00h., essent actualment a les 19:45h. Els dissabtes, diumenges i festius el servei s’allarga fins a les 19:30, amb la darrera expedició des de Palma i d’aquesta manera es passen de 4 a 5 expedicions per sentit.

El pas de la línia 400 per Algaida suposa, d’una banda, una nova connexió entre aquesta població amb Pina i Lloret i, d’una altra, un increment significatiu del servei per l’usuari que vol anar a Palma. D’aquesta manera, la nova línia 400 passa a complementar l’oferta actual de la línia 490 entre Algaida i Palma.

La parada del bus canviarà d’ubicació a partir de dia 20 de novembre se suprimirà la parada de Carrer de sa Font i es situarà la nova parada al Carrer Sineu, 7 (sentit trajecte cap a Algaida) i al Carrer Sineu, 14-16 (sentit trajecte cap a Lloret).

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: