Dimarts, desembre 5, 2023
Algaida

Crònica esportiva del segon cap de setmana de novembre

Us donam compte dels resultats dels diferents equips esportius algaidins:

resultatsesportius_11182

Victòria de l’equip Aleví de Primera del Club Esportiu Algaida en el partit disputat en Es Porrassar contra el Pla de Na Tesa At. per 7 gols a 2. L’encontre va estar dominat pels algaidins gairebé tot el temps malgrat els primers en marcar foren els visitants, però aquest gol en contra rebut per l’Algaida fou contrarestat molt aviat, fet que els va permetre seguir mantenint la concentració i anant imposant el seu millor joc, s’ha arribat al descans amb una avantatge local de 3 a 1 en el marcador. En els altres dos darrers quarts continuaren el domini algaidí. Els gols de l’Algaida els varen fer Arturo Palou (2), Tomeu Verger (2), Toni Gaudenzi i Baltasar Sales (2).

Sense puntuar l’equip Pre-Benjamí del Club Esportiu Algaida en la seva visita a Capdepera. Els algaidins varen rebre dos gols abans d’arribar al descans i no tingueren la sort de poder culminar en gol les ocasions que generaven. La segona part va ser molt similar a la primera, una major efectivitat local i la feinada i lluita dels algaidins que no ha tingut el premi del gol.

Repartiment de punts en el partit disputat en Es Porrassar entre l’equip Infantil F7 del Club Esportiu Algaida i l’Espanya de Llucmajor. El partit va ser molt intens, amb molta de circulació de pilota, lluita constant i cap dels dos equips renunciant a res. Els algaidins practicaren un millor joc amb moltes de les fases del partit, mentre que els llucmajorers cercaven fer un joc molt directe. Els gols de l’Algaida els va fet tot tres en Miquel Angel Massanet.

Gran victòria de l’equip Benjamí de Primer Any del Club Esportiu Algaida en la seva visita a Llucmajor. El partit fou intens per parts del algaidins que desenvoluparen un gran joc tècnic. Els gols de l’Algaida els han fet Rafael Corredoura, Jaume Cortés (2), Gabriel Miralles, Manel Oliver i Per Miquel Riera.

Incontestable victòria de l’equip Cadet del Club Esportiu Algaida en el partit disputat en Es Porrassar contra l’Esporles. Els algaidins varen ser molt superiors al rival, imposant el seu millor joc des del primer minut, no fent concessions defensives, circulant la pilota i aprofitant les mancances defensives de l’Esporles, que cada vegada que avançava les seves línies patia amb el joc vertical que ha estat capaç de generar l’Algaida en aquestes situacions de joc. Els gols de l’Algaida els han fet Toni Mudoy (2), Marc Rando (4), Lluís Rosselló i Miquel Frontera.

Empat en el partit disputat per l’equip Juvenil del Club Esportiu Algaida en Es Porrassar contra el Son Sardina B. La primera part del partit va estar molt igualada on els visitants crearen poc perill i els algaidins no aconseguien generar clares ocasions de gol i amb un empat a zero s’ha arribat al descans. A la segona part la dinàmica de joc de l’Algaida aconseguí més profunditat en el seu joc, generà ocasions de gol i passà a ser el clar dominador de l’encontre. Quan el partit estava controlat per part de l’Algaida, va veure com l’hi expulsaven un jugador i això va permetre empatar el partit als rivals. El gol de l’Algaida el feu en Tomeu Pou.

Victòria contundent de l’equip femení del Club Esportiu Algaida en el partit disputat contra l’UE Sami de Menorca. Les algaidines varen ser molt superiors a les menorquines que pràcticament no inquietaren a la porteria rival. Els gols de l’Algaida els varen fer Laura Vallejo, Maria Agnès Cirer, Maria del Mar Morro, Denitsa Ivanova i Aina Sastre.

Treballats tres punts els aconseguits per l’equip Amateur del Club Esportiu Algaida en el partit disputat en Es Porrassar contra el Son Oliva. La primera part del partit fou molt igualada on els dos equips no pogueren imposar el seu joc amb claredat, fet que donava peu a les alternances amb la iniciativa del joc, així i tot, els algaidins  s’avançaren en el marcador quan pràcticament s’arribava al descans, mitjançant una excel·lent combinació de la seva línia d’atac . A la segona part l’Algaida va fer front a les envestides dels ciutadans, cercant ampliar l’avantatge en el marcador desplegant un joc molt vertical i mostrant una gran solidesa defensiva. El gol de l’Algaida el feu en Xisco Roig.

I els equips de vòlei?

45750951_162444391378506_4624497003928223744_oAquest cap de setmana tenim bones notícies de les jugadores del club de vòlei. Així cal destacar la primera victòria del Algaida Vòlei Club de mans de l’equip infantil. Les cadets també milloren guanyant un set. Pel que fa a les grans disputaren un gran partit amb l’equip de bunyola.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

%d