Dimecres, desembre 6, 2023
Algaida

Margalida Puigserver Servera, candidata a la batlia de Més per Algaida, Pina i Randa

S’acosten les eleccions municipals de maig de 2019 i els diferents partits polítics comencen a fer assemblees per elegir els seus candidats a la batlia. Després del procés de primàries de Més per Mallorca, el passat diumenge en una assemblea Més per Algaida, Pina i Randa va elegir la seva candidata a batlessa. amb l’assistència de mig centenar de militants i simpatitzants de MÉS per Algaida, Pina i Randa, segons infoma l’entitat ecosobiranista en una nota de premsa. 

Foto: Més per Algaida

La reunió també comptà amb la participació de Bel Busquets, coordinadora de MÉS per Mallorca i Vicepresidenta del Govern de les Illes Balears; Joan Verger, batle de Montuïri; Jaume Tomàs tinent de batle de Llucmajor i Lluís Apesteguia, membre de l’executiva de Més per Mallorca, venguts expressament per ser presents a l’assemblea.

Margalida Puigserver es va mostrar agraïda per la confiança de ser cap de llista de MÉS per Algaida i va expressar que estava molt satisfeta de poder ser la candidata a la batlia del municipi i que es sentia acompanyada per un molt bon equip de feina. La candidata a batlessa per la formació ecosobiranista afirmà que “des de l’oposició hem aconseguit que l’equip de govern actual faci alguns canvis com l’inici del Pla de mobilitat presentat aquests dies, ara és l’hora de governar per poder consolidar aquests canvis i reactivar el municipi”

L’actual Consellera de benestar i drets socials i Presidenta de l’IMAS Margalida Puigserver,  afirmà que “Algaida té els condicionats per ser un referent en participació ciutadana i en polítiques actives de joventut i serveis socials i tenim ganes de fer feina per això”. Puigserver també va assegurar que “Volem governar, perquè tenim ganes de fer feina per Algaida des de primera línia”

En els propers mesos es farà pública la resta de la candidatura de MÉS per Algaida, Pina i Randa de la qual Margalida Puigserver assegurà que “serà una llista electoral que representarà la majoria dels ciutadans i les ciutadanes perquè entre la gent més compromesa amb Algaida, hi trobam la gent de MÉS”. 

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

%d