Dilluns, desembre 4, 2023
Algaida

Enguany els cossiers volen ballar amb les alfabagueres del poble.

Aviat arribarà la calor, l’estiu, i les festes de Sant Jaume!

Enguany, els Cossiers d’Algaida tenen la il·lusió d’impulsar un caire més participatiu a la festa. I ens han demanat la col.laboració de tothom. Els cossiers voldrien que els rams d’alfabeguera fossin, més que mai, l’olor del nostre poble.

Per això, ara que és el moment de sembrar-la, i demanen a tots als que vulgueu col.laborar, que el dia de la revetlla, el 24 de juliol, dugueu rams d’alfabeguera de fulla petita i mitjana al local de l’Obra Cultural entre les 11.30 i les 13h o entre les 16 i les 17.30h.

Facem entre tots unes festes ben participatives

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: