Cobertura d’es Saig per la campanya electoral municipal 26M

Demà divendres dia 10 comença la campanya electoral per a les eleccions municipals, al consell, les autonòmiques i les europees.

Així a les pàgines de la revista d’aquest mes de maig, hi podreu trobar la informació que les tres candidatures que se presenten a l’Ajuntament d’Algaida han remès a la redacció de la revista i que havia estat acordada prèviament: se’ls ha passat el mateix qüestionari i un altre espai en què cada partit ha decidit la informació que ha sortit publicada. A totes les candidatures per igual.

Per mantenir al màxim la neutralitat informativa, en aquest noticiari només hi trobareu informació de campanya sobre la Taula rodona electoral amb els tres caps de llista que organitza el Centre Cultural Algaida (Titoieta Ràdio) amb qui col.laboram amb la seva cobertura, així com també amb les entrevistes que se faran als tres candidats a la ràdio.

També participarem amb ells i farem un seguiment especial del recompte de vots durant  la nit electoral del 26 de maig de 2019.

Desitjam a tots els candidats de les diferents candidatures que sigui una campanya electoral plena de propostes que millorin la vida dels ciutadans d’Algaida, Pina i Randa.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

Deixau un comentari

%d bloggers like this: