Dilluns, desembre 4, 2023
AlgaidaFestesPinaRandaTradicions

Algaida Jove demana que ens tornem a endiumenjar amb la camiseta i les cintes

Després de l’èxit de l’Olimpíada Pagesa celebrada aquest passat dissabte (podeu veure fotos i vídeos en el nostre especial), l’Associació Algaida Jove torna a a recordar que durant aquestes festes de Sant Jaume 2016 penseu a posar-vos la camiseta de les festes el dia del quadrat! I no oblideu d’engalanar les vostres façanes, balcons, finestres, portals… amb alfabaguera i amb cintes dels colors dels nostres cossiers, verd, groc i vermell durant totes les festes!

Aquesta és una iniciativa que l’associació va posar en marxa per les festes de Sant Jaume de l’any passat i que va tenir molt d’èxit entre els algaidins de totes les edats.

Els membres d’Algaida jove han establert uns horaris per anar a cercar les camisetes. Són aquests

  • Dimarts 19/07 de 17 a 20h (casal de Joves)
  • Dijous 21 de 17 a 20h (casal de Joves)
  • Divendres 22 matí (mercat d’Algaida) 

Com l’any passat, des del noticiari també hem volgut donar difusió a la iniciativa dels joves algaidins, i vos proposam que si decorau els balcons i finestres faceu una bona foto i ens la faceu arribar afegint l’etiqueta #festesalgaida16 o per correu electrònic a noticiari@essaig.cat i així la resta de gent podrà agafar idees de com fer-ho.

Redacció Noticiari es Saig

 

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: