Dilluns, desembre 4, 2023
AlgaidaEsportsPinaRanda

Primera crònica esportiva del 2019

A continuació reprenem la crònica esportiva dels caps de setmana.

resultats_esportius_119_1

Contundent victòria de l’equip Pre-Benjamí del Club Esportiu Algaida en la seva visita a Felanitx. El partit va estar dominat pels algaidins en tots els aspectes des del primer moment, els visitants es veren totalment superats i no tingueren capacitat de reacció. Els gols de l’Algaida els feren Pere Mercadal (4), Lina Mulet (2), Pau Barceló i Xavier Ayala (3).

Gran victòria de l’equip Aleví de Primer Any dels Club Esportiu Algaida en el partit disputat en Es Porrassar contra el Sporting Sant Marçal At. En aquest partit s’han enfrontaren dos equips que estan a la part més alta de la classificació, l’encontre va estar molt igualat en els dos primers quarts fet que provocà que s’arribés al descans amb empat a dos gols. En el tercer quart els algaidins aconseguiren avançar-se en el marcador i això ha fet molt de mal als visitants, cosa que va ser aprofitat per sentenciar el marcador al seu favor en poc minuts. Els gols de l’Algaida els feren Agustí Lara (2), Arturo Palou (4) i Vlad Daniel.

Repartiment de punts en el partit que ha diputat l’equip Benjamí del Club Esportiu Algaida contra Es Pla A dins Es Porrassar. En aquest partit també s’enfrontaven dos equips que estan a la part alta de la classificació, l’encontre va estar molt igualat i intens. Els primers en marcar foren els visitants mitjançant un penal que els hi ha pitat a favor als pocs minuts de començar el partit, malgrat el resultat advers els algaidins no deixaren de fer feina i aconseguiren empatar en el tram final del partit. El gol de l’Algaida el feu en Jaume Cortés.

Derrota de l’equip Cadet del Club Esportiu Algaida en el partit disputat dins Es Porrassar contra el Rtvº Son Caliu. En aquest partit els algaidins es veren superats pel rival que no no els hi va donar cap opció.

Excel·lent victòria de l’equip Juvenil del Club Esportiu Algaida en el partit disputat en Es Porrassar contra el Petra. A la primera part els visitants mogueren la pilota però els algaidins no varen perdre la posició i donaren profunditat al seu joc ofensiu, cosa que els va permtre arribar al descans amb un 1 a 0 al seu favor. A la segona part els visitants cercaven la porteria local però els algaidins aconseguiren un 2 a 0 al seu favor. Quan faltaven 15 minuts per acabar el partit els petrers escurçaren diferències, però els locals aguantaren el marcador a favor fins que l’àrbitre ha pit la fi de l’encontre. Els gols de l’Algaida els feren Joan Cerdà i Tomeu Pou.

Clara victòria de l’equip Infantil F11 del Club Esportiu Algaida en el partit disputat en Es Porrassar contra el Son Cladera B. Els algaidins foren molt superiors en tots els aspectes, tant amb la part defensiva i sobretot amb el joc ofensiu. Els gols de l’Algaida els feren Jaume Falconer (3), Jaume Ignasi Sampol i Saad Benmerzoug.

Empat de l’equip Amateur del Club Esportiu Algaida en la seva visita a Lloseta. El partit ha començat amb un lleuger domini algaidí fruit de les imprecisions locals, però en un transició molt ràpida els llosetins s’avançaren en el marcador.  Així i tot, l’Algaida no es descentrà i va seguir dominat el joc i gràcies en aqueixa dinàmica va capgirar el marcador al seu favor i s’arribà al descans amb un avantatge de 1 a 2 a favor de l’Algaida. En la segona part el domini algaidí augmentà, però, en una jugada aïllada ha vist com els hi marcaven el 2 a 2 mitjançant el llançament d’un penal. A partit d’aquí tot i que encara dominaren els algaidins, jugant tot el temps dins el camp rival, creant moltes ocasions de gol i no deixant respirar als locals, el marcador ja no es va mogure. Cal dir que a la segona part a l’Algaida li han anul·laren tres gols!! Els gols de l’Algaida els feren Rodrigo Allo i Llorenç Gil.

Repartiment de punts en el partit disputat per l’equip Femení del Club Esportiu Algaida dins Es Porrassar contra l’Alaró A. El marcador reflecteix la igualtat que hi ha hagué entre els dos equips. Els dos gols s’aconseguiren en la primera part i a la segona el joc va ser molt vibrant degut sobre tot a que el primer equip que fes una errada la podria pagar molt cara. El gol de l’Algaida el feu Amal El Amrani.

I els equips de volei?

49947540_189140225375589_7210490632391884800_o
Foto: Algaida Volei Club

Aquesta setmana cal destacar la victòria de les infantils davant el BdB Mijupe d’Artà per 3 sets a o. Les jugadores mostraren la seva alegria i ho deixaran palès com ho demostra la imatge que han penjat a les xarxes socials.

En canvi l’equip femení de la lliga no pogué repetir el resultat jugant contra l’equip de lliga del CV Artà. Tampoc aconseguiren la victòria l’equip cadet però milloraren respecte altres partits.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: