Dimecres, desembre 6, 2023
Algaida

Maria Antònia Mulet Vich és elegida precandidata a la reelecció a la batlia d’Algaida.

Els Socialistes d’Algaida, Pina i Randa han elegit en assemblea i per unanimitat a la batlessa del municipi, Maria Antònia Mulet, com a precandidata a la reelecció, amb l’objectiu de “donar continuïtat i garantir els projectes encetats aquesta legislatura”, segons ha informat el PSIB-PSOE en una nota de premsa.

Foto: PSIB-PSOE

En concret, la batlessa socialista ha destacat que “hem executat la pràctica totalitat del programa electoral”, tot i que “hem anat escoltant les noves necessitats dels veïnats i veïnades i les hem anat incorporant en la gestió del govern municipal a través dels pressuposts participatius”.

Per la precandidata a la reelecció, destaca la millora de la mobilitat amb autocar entre Algaida i Pina, l’augment del reciclatge, les accions realitzades en benefici de l’educació dels infants o les inversions fetes per millorar les instal·lacions esportives i culturals del municipi com a principals fites.

En el mateix sentit s’ha pronunciat el secretari general dels Socialistes d’Algaida, Francesc Miralles, qui ha destacat que després de quatre anys de govern municipal en minoria “les nostres propostes han arribat a bon port i hem aconseguit materialitzar la pràctica totalitat dels compromisos del PSIB-PSOE amb el poble”.

A l’assemblea també ha assistit a expressar el seu suport a Mulet la candidata socialista al Consell de Mallorca, Catalina Cladera, qui ha destacat que “complir amb la paraula donada i aconseguir millores i inversions en els serveis públics del municipi és la millor carta de presentació per tal que Maria Antònia Mulet sigui reelegida batlessa d’Algaida”.

De fet, Cladera ha recordat que el govern socialista d’Algaida, liderat per Mulet, “és un exemple per a la resta dels socialistes de Mallorca pel seu testimoni, la seva capacitat de gestió i la voluntat de consens en benefici dels veïnats d’Algaida, Pina i Randa”.

A l’assemblea també s’ha dirigit als i les militants la secretària general dels Socialistes de Mallorca, Mercedes Garrido, qui ha aprofitat per agrair la feina i predisposició de tot l’equip de govern municipal i de l’agrupació “per millorar no només el municipi d’Algaida, sinó també per afavorir el progrés a la resta de Mallorca”.

En aquest sentit, Garrido ha destacat que aquests quatre anys han estat molt profitosos pel municipi d’Algaida per les inversions que hi destinen tant el Consell de Mallorca com el Govern de les Illes Balears, “sobretot gràcies a l’empenta de la batlessa Maria Antònia Mulet”.

A més de Cladera, Garrido i Miralles, també han assistit a l’assemblea per traslladar el seu suport a la precandidata a la reelecció els exbatles Xisco Antich i Jaume Jaume.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

%d