19 abril, 2024
Algaida

L’Ajuntament d’Algaida subvenciona el transport escolar per a nivells educatius no obligatoris

El present curs escolar (2019-2020) l’Ajuntament d’Algaida continua subvencionant el transport escolar per a nivells educatius no obligatoris, destinada als alumnes residents a Algaida que assisteixen a l’IES Llucmajor.

Els alumnes dels trams d’educació secundària no obligatòria no gaudeixen de transport públic gratuït entre els nuclis del municipi i l’IES Llucmajor.

Cal recordar que aquestes ajudes es varen convocar per primera vegada per al curs 2012-2013 i, des d’aleshores, i fins aquesta darrera convocatòria per aquest curs fins a 270 estudiants se n’han beneficiat. Durant aquests anys l’aportació de l’Ajuntament d’Algaida a aquesta partida ha estat de més 90.000 €, amb un cost anual d’uns 15.000 €.

La batlessa d’Algaida, Maria Antònia Mulet, apunta que “des de l’equip de govern de l’Ajuntament d’Algaida hem apostat sempre per l’educació i ajudes com aquesta suposen una petita empenta i suport a les famílies perquè els seus fills puguin continuar els estudis i que el transport fora del nostre municipi no sigui un obstacle”.

L’Ajuntament d’Algaida subvenciona el 50% del transport públic des del municipi fins a Llucmajor, que suposa una ajuda de 2,35 € per alumne i dia.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

Descobriu-ne més des de Essaig.cat |

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint