Dimarts, desembre 5, 2023
Algaida

Actes vandàlics a l’escola d’Algaida

La Policía Local d’Algaida ha informat de avuí divendres matí a primer hora s’han detectat uns actes incívics a l’escola Pare B Pou d’Algaida, sembla que perpetrats per un grup de joves segons apunten des del cos policial. Els assaltants han entrat al pati d’infantil i s’han dedicat a rompre el mobiliari del parc infantil, l’han tret a fora i l’han deixat devora la parada del bus del carrer Ses Escoles.

La policía local està duent a terme les investigacions pertinents per intentar saber la identitat dels vàndals que han fet malbé el mobiliari infantil. Per això, es demana col·laboració ciutadana per si algú ha vist com es feien aquests fets.

Aquests comportaments incívics suposaran que els nins i nines de 3 a 6 anys del nostre municipi es trobaran amb part dels seus jocs fets malbé el proper dilluns quan arribin a l’escola i per tant, no podran gaudir plenament dels seus moments de jocs al pati escolar.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

%d