Dimecres, desembre 6, 2023
Algaida

Les fortes pluges provoquen problemes i talls a les carreteres del municipi

La borrasca que ha afectat Balears ha deixat quantioses precipitacions que en algunes localitats han superat en un dia els registres que se solen acumular en tot el mes de desembre, com ha passat a Sóller, amb 191 litres per metre quadrat, quan el total de desembre solen ser 127 l / m². A algunes zones d’Algaida s’han registrat més de 90 l / m² que és el mateix que sol caure en tot el mes, segons les dades de el centre territorial de Balears de l’Agència Estatal de Meteorologia.

Aquestes pluges intenses han provocat nombrosos problemes en el nostre municipi. El Servei d’emergència 112 de les Illes Baleares ha informat que ha hagut de fer actuacions puntuals a Algaida i a diferents carreteres d’Alaró, Binissalem, Bunyola, Esporles, Llubí, Manacor, Palma, Santa Eugènia i Santa Maria de l’Camí per acumulacions d’aigua i despreniments de pedres i terra.

En diversos comunicats que han publicat la Policia Local d’Algaida a través de les xarxes socials, hi ha diferents trams i camins del poble que s’han tallat.

El tram de carretera de la MA-3131 ha estat tancat a la circul.lació degut a que el pont està inundat per motiu de la pluja.

El camí de Sa Torreta queda tancat temporalment a la circul.lació per desbordament del torrent fins a nou avís.

El servei de carreteres ha hagut de tancar la rotonda que dona accés a la CTRA MA 3100 (Sta Eugènia) per cúmul d’aigua fins a nou avís.

A Pina les pluges també han estat importants amb camps anegats i el Torrent que hi corre molt d’aigua, segosn les imtages cedides per Joan Sacarès

I en el cas de Randa, les pluges també s’han fet notar al voltant de la font i dels carrers. Les fotos ens les ha fetes arribar n’Aina Serra.

Si teniu més imatges ens les poder fer arribar a noticiari@essaig.cat

Sembla que les pluges remeten i tot i que continuaran unes hores més, no seran tan intenses com les d’aquesta matinada. Si agafau el cotxe molta precaució i respectau les senyalitzacions.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

%d